Erik Bojničan Hádzaná

Veľmi nepríjemné zranenie v derby zápase: Jeden z našich hráčov putoval z ihriska rovno do nemocnice!

O tom, že aj hádzaná dokáže byť naozaj tvrdým športom sa presvedčil jeden hráč domácej Sporty. Z ihriska podľa klubu putoval rovno nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Veľmi nepríjemné zranenie v derby zápase: Jeden z našich hráčov putoval z ihriska rovno do nemocnice!
Zdroj: TASR

Derby zápasy sú všade vo svete vo veľkej obľube fanúšikov bez ohľadu na to, o aký šport sa jedná. Inak tomu nie je ani v hádzanej a duely Sporty Hlohovec s Agrom so susedného mesta Topoľčany bývajú vždy lákavé. Ten ostatný sa však v pamäti fanúšikov nezapíše len kvôli športovým výkonom, ale aj kvôli dramatickým okamžikom.

Na vlastnej koži sa o tom, že aj hádzaná dokáže byť naozaj tvrdá presvedčil domáci hráč Juraj Janíček. „V 9. minúte sa do nepríjemného stretu dostal Janíček s Klačanským, ktorý mu skočil na hlavu kolenom a hráča SPORTY museli vyniesť z palubovky. Bola mu privolaná záchranka a neskôr putoval do nemocnice,“ uviedol klub na svojej oficiálnej webovej stránke.

V inak vyrovnanom zápase sa podarilo domácim súpera z Topoľčian zdolať v pomere 24:20, no pred posledný kolom nadstavby je jasné, že do play off poputuje z tretieho miesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: HC SPORTA Hlohovec
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM