Peter Simon Kultúra

VIDEO: Do Rožňavy zavítal český Dracula Daniel Hůlka

Rožňavčanom sa včera v plnej paráde predviedol zlatý a niekoľkonásobný strieborný český slávik, známy muzikálový herec a operný spevák "DRACULA" Daniel Hůlka. Prinášame video z jeho vystúpenia a krátky rozhovor!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Do Rožňavy zavítal český Dracula Daniel Hůlka
Zdroj: Webnoviny.sk

Včera sa vo večerných hodinách v divadelnej sále ACTORES uskutočnil jedinečný koncert známeho českého speváka a herca Daniela Hůlku, ktorý sa predstavil s klavírnym doprovodom. Zaplnenej sále zaspieval všetky svoje známe ale aj menej známe piesne, ktoré pochádzali aj z muzikálu Dracula. Publikum sa slávnemu spevákovi a hercovi ocenilo patričným aplausom. „Do Rožňavy som prišiel, lebo mám koncertné turné po Slovensku a rád som doň zahrnul aj toto mestečko,“ prezradil Hůlka. Ako ďalej pokračoval, páči sa mu naše divadlo a milo ho prekvapilo publikom, ktoré na konci vstalo a potleskom vzdalo hold umelcovi. „Publikum bolo fakt skvelé, na konci všetci vstali, čo je proste najväčšia odmena pre speváka,“ dodal Hůlka.

„Mestečko som si ešte nepozrel, lebo sme prišli tesne pred koncertom, ale nato budem mať čas zajtra,“ povedal na záver Daniel Hůlka. Speváka preslávila najmä postava grófa Drakulu z rovnomenného muzikálu, ale známy je aj ako Monte Cristo či kráľ Brambas z rozprávky Z pekla štěstí. Na svojom konte má niekoľko sólových albumov, podieľal sa však aj na mnohých ďalších, spolu s poprednými českými umelcami.

Vo videoreportáži nájdete aj krátky rozhovor s Danielom Hůlkom. Želáme príjemné sledovanie.

Foto: ilustračné

Koncert Daniela Hůlku v Rožňave
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM