Lucia Lauková Kultúra

VIDEO: Nitrianski tanečníci oživili obľúbenú rozprávkovú dvojicu Pat a Mat

Za inšpiráciou netreba niekedy chodiť ďaleko. Vedia to aj títo šikovní tanečníci pôsobiaci v nitrianskej skupine, ktorí sa premenili na rozprávkové postavičky.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Nitrianski tanečníci oživili obľúbenú rozprávkovú dvojicu Pat a Mat
Zdroj: YouTube.com

Úlohy známej rozprávkovej dvojice, Pat a Mat, sa zhostili tanečníci Radovan Kováč a Sebastián Adamec, z nitrianskej skupiny Phantoms Crew. Dôvod prečo práve Pat a Mat je podľa slov jedného z tanečníkov, Radovana Kováča, jednoduchý. „Tento legendárny česko-slovenský seriál sme sa rozhodli spracovať, pretože bol súčasťou nášho detstva.,“ hovorí Radovan Kováč.

Dobrý nápad

„Sebovi skrsol nápad na tréningu, keď sa nám čírou náhodou pri výbere hudby na bežný tréning podarilo naraziť na dubstep remix skladby Pat a Mat. Dali sme hlavy dokopy, koncept a choreografiu postavili za 2 tréningy, oblečenie, kameramana a šli sme na vec,“ povedal tanečník Rado.

Na stavbe u kamaráta

Ako dodal, za kameru sa postavil Lukáš Búš. Natáčanie spolu s prípravami im trvalo asi 5 hodín. Do karát hralo mladým tanečníkom aj to, že jeden z kolegov práve stavia dom. „Priestor nám poskytol jeden z našich členov, Juraj Mariňak, ktorý momentálne stavia dom,“ prezradil tanečník z nitrianskej skupiny Phantoms Crew, Radovan Kováč.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM