Eliška Šándorová Krimi Zo Slovenska

VIDEO: Pozrite si úkryt väzňa na úteku. Behan unikal polícii štyri mesiace

Polícia neúspešne pátrala po utečenom väzňovi z leopoldovskej väznice už koncom septembra. Stopu po ňom našla v obci Ostrov pri Piešťanoch.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Pozrite si úkryt väzňa na úteku. Behan unikal polícii štyri mesiace
Zdroj: Prezídium PZ SR

Polícii a príslušníkom Zboru väzenskej a justičnej stráže (ZVJS) sa podarilo včera (8. októbra) zadržať Ľubomíra Behana, ktorý bol na úteku z leopoldovskej väznice viac ako štyri mesiace.

"Policajti cieľového pátrania Prezídia Policajného zboru v úzkej spolupráci s policajtmi Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trnave získali operatívnou činnosťou poznatky o možnom úkryte hľadanej osoby. Konkrétne malo ísť o rodinný dom na adrese trvalého bydliska otca hľadaného Ľubomíra B., uviedol hovorca Prezídia Policajného zboru Martin Wäldl.

Čítajte aj: Polícia zadržala väzňa na úteku Ľubomíra Behana z Piešťan. Ukrýval sa na povale

Na základe tejto informácie príslušníci cieľového pátrania Prezídia Policajného zboru v dňoch 7. – 8. októbra pripravili policajnú akciu na zadržanie hľadaného Ľubomíra Behana.

Do policajnej akcie sa zapojili prezidiálni cieľoví pátrači, príslušníci Národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru, policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trnave a psovodi Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. O pol štvrtej ráno muža na úteku zatkli.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM