Jakub Forgács Kultúra

VIDEO: Reunion vydali novinku Buď so mnou. Pri vzniku stál skutočný príbeh

Prednedávnom uzrel svetlo sveta nový klip bystrickej kapely Reunion. Takto vznikol...

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Reunion vydali novinku Buď so mnou. Pri vzniku stál skutočný príbeh
6
Galéria

Iba pred pár týždňami sme vás informovali o novej skladbe bystrickej kapely Reunion s názvom To najlepšie z nás. Teraz mladí hudobníci vypustili do sveta singel Buď so mnou, ktorý zachytáva trpkú osobnú skúsenosť ich kamaráta.

„Text vznikol spontánne na základe rozchodu nášho dobrého kamaráta s jeho priateľkou. Výnimočnosťou skladby je, že sme hudobnú produkciu zverili producentovi menom Christopher Van Tastique, ktorý je zároveň aj naším gitaristom,“ povedal pre spravodajský portál Bystrica 24 spevák Milan Kováč.

„Klip točil opäť Robo Bošeľa v jeho ateliéri, rodinnom dome a v starej cementárni,“ pokračoval mladý hudobník, ktorý podotkol, že ako herečka sa predstavila Patrícia Popierová.

„Klip je o tom, že žena ignoruje muža, no ten nakoniec zistí, že nie je ignorovaný, ona si ho nevšíma, lebo v danom čase a priestore ten muž neexistuje. Následné zábery plameňov majú naznačiť nejakú tragickú udalosť v jeho živote. Finálnu súvislosť medzi ním a ňou nechávame na diváka, nech si každý ten príbeh dotvorí po svojom,“ povedal Kováč a dodal, že oba songy sú predzvesťou nového albumu, ktorý vyjde ešte v tomto roku.

Zdroj: YouTube.com
V OBRAZOCH: Reunion - Buď so mnou
6
Galéria
Zdroj: Rock Reunion
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM