Barbara Dallosová Kultúra

VIDEOKLIP žiarskych hudobníkov vznikal viac než 4 mesiace: Keď ho uvidíte, pochopíte prečo!

Nie je klip ako klip. Žiarski muzikanti to poňali trochu inak a tvorba originálneho videoklipu trvala dlhé mesiace. Pozrite si výsledok.

Ilustračný obrázok k článku VIDEOKLIP žiarskych hudobníkov vznikal viac než 4 mesiace: Keď ho uvidíte, pochopíte prečo!
Zdroj: YouTube.com

Kapela AINT v prevažne žiarskom zložení sa radí do žánru modern metal/metalcore. Za pár rokov existencie sa šikovne vyšvihla a v kruhoch milovníkov tvrdej hudby sa stáva čoraz známejšou. Hudobníci si v uplynulej dobe už skúsili aj spoluprácu so zvučným producentským menom. Písali sme tu: Nový vietor na scéne tvrdej muziky: Chalani zo Žiaru spolupracovali aj s producentskou špičkou! FOTO

V klipe k melancholickému songu Angels Died na neľahkú tému stavili kapelníci na originalitu, a hoci sa zaobišli bez hercov či koncertných záberov, vytvoriť ho rozhodne nebola hračka. Chalani tvorbu celého videa zverili do rúk talentovaného režiséra a animátora.

,,Klip je výtvorom Patrika Paulínyiho, ktorý vymyslel aj scenár. Jeho tvorba trvala viac ako štyri mesiace, nakoľko prostredie bolo celé ručne modelované. Patrik pri tvorbe klipu dosť experimentoval a výsledok sa naozaj vydaril nad naše očakávania," hodnotí bubeník Marek Regiňa.

Pozrite si precízne urobený videoklip, ktorý vás vtiahne do akéhosi mikrosveta. Pracne a ručne robený je každý detail, ktorý v ňom uvidíte.

Môže vás zaujímať:

Hudobný nášup, aký v Žiari ešte nebol: 19 koncertov za jednu noc, pozrite mená účinkujúcich!

Máme byť na čo pyšní: Žiarčanka Dominika (32) v nomináciách na prestížne ceny Radio_Head Awards! FOTO

Nový klip žiarskych hudobníkov zachytáva všetko: Natrieskaný bar, sud piva na pódiu aj trojitú oslavu narodenín :) VIDEO

Klip žiarskych hudobníkov vás vtiahne do úžasného mikrosveta
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM