Rôzne Rôzne

Viete, kto sú vlogeri? Nový fenomén už aj v Humennom, deviatak sa snaží odovzdávať radosť videami!

Marián (14) je mladučký Humenčan, ktorý aktuálne končí základnú školu. Na prvý pohľad chlapec ako každý iný, má však jednu záľubu, ktorá až tak bežná nie je a nie je ani pre každého stavaná. Veď si to pozrite sami.

Ilustračný obrázok k článku Viete, kto sú vlogeri? Nový fenomén už aj v Humennom, deviatak sa snaží odovzdávať radosť videami!
Zdroj: Dnes24.sk

Vlogerov nielen vo svete, ale i u nás na Slovensku pribúda ako maku. Na rozdiel od blogerov, ktorí svoje príspevky píšu, vlogeri natáčajú rôzne videá na YouTube a snažia sa nimi či už pobaviť alebo inak upútať svojich sledovateľov a neskôr aj fanúšikov.

Mladý Humenčan Marián Kasanič je deviatak, chodí na ZŠ Hrnčiarska. Aj on sa rozhodol vyskúšať si tento fenomén a videá natáča dodnes. Na svojom youtube kanáli má už vyše tisíc odberateľov. „Už od mala som chcel nejak vyčnievať z davu a nechcel som byť ten, ktorý o niekom rozpráva, ale skôr ten, o ktorom sa rozpráva,“ opisuje začiatok tohto dobrodružstva Marián, ktorý vystupuje pod pseudonymom Maniar, čo je aj názov jeho youtube kanálu. S bratrancom si jedného dňa povedali, že začnú natáčať vlogy. Neskôr s tým prestali, jeho bratranec totiž býva v Česku.

V novembri minulého roku sa rozhodol natáčať videá spoločne s kamarátom. „Bol to taký super pocit, ktorý sa nedá opísať, jednoducho to malo svoje čaro. S týmto kamošom sme natočili žiaľ len 3 videá a on to vďaka negatívnym komentárom nezvládol,“ ozrejmil Marián s tým, že neskôr sa dal dokopy s iným kamarátom a vytvorili dvojicu Mad diapers ktorá mala už o niečo väčší úspech. „Aj tu boli však negatívne komentáre a nezhody medzi nami a tak sme sa po niekoľkých mesiacoch rozpadli,“ vysvetľuje tento deviatak.

Vtedy sa rozhodol, že začne natáčať sám. „Musím povedať, že je to o mnoho lepšie, lebo sa nemusím nikomu prispôsobovať a robím si video ako chcem ja :),“ poznamenal Marián, ktorého vzory vo svete vlogovania sú zo slovenskej scény Expl0ited, menamesellasie či GoGomanTV a zo zahraničnej NiggaHiga.

Mnohí youtuberi sa vlogovaním živia, mnohí zarábajú veľmi slušne. Marián pripustil, že je to aj jeho sen do budúcnosti, teraz ho však bude čakať predovšetkým stredná a rád by sa dostal na súkromnú filmársku školu v Košiciach. „Každopádne, aj keby som skončil ako stolár, vlogom a videám sa naďalej venovať budem a to čo najviac ako to bude možné :),“ zakončil odhodlane tento mladý Humenčan.

Foto: archív MK

Pozrite si jedno z Marianových videí:

Mladý Humenčan vlogerom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM