Správy

Vinná z vraždy? Slovenská modelka sa trasie v Španielsku od strachu. Môže stráviť mladosť vo väzení!

Dva roky strávila za mrežami, aby sa v pondelok dočkala začiatku procesu, ktorý ju môže oslobodiť. Alebo nechať vo väzení na veľmi dlhú dobu. Slovenská modelka Mária Kukučová stojí v Málage pred súdom.

Bola bývalou priateľkou 48-ročného britského zlatníka Andrewa Busha, klenotníka, z ktorého vraždy je obvinená.

Rodáčka spod Tatier mala priateľov život ukončiť tromi strelnými ranami, jednou do ramena a dvomi smrteľnými do hlavy. Obžaloba si myslí, že Máriu Kukučovú dohnala k tomuto počinu „neutíchajúca túžba po smrti Andrewa Busha.“

Dôkazy

Navyše použila špeciálny model pištole, čo môže aj pred tajne vybranou deväťčlennou porotou zavážiť, rovnako tak ako svedectvo Koratovej (20), ktorá situáciu pred smrťou jej priateľa opísala ako žiarlivostnú scénu.

Prokurátor Jose Antonio Nieblas si myslí, že Slovenka po akte, ktorý sa uskutočnil v luxusnej vile v Costa del Sol v španielskom prímorskom letovisku Estepona, vložila zbraň do ruky obete a z miesta činu ušla kvôli získaniu alibi. Obžalovaná to rezolútne odmietla a tvrdí, že konala v sebaobrane.

PREČÍTAJTE SI: SVET O SLOVENSKU: Našinci pracujú vo Veľkej Británii ako otrokári aj otroci

Kukučovej obhajoba bude spočívať aj vo svedectvách blízkych ľudí a známych, ktorí ju už skôr vykreslili ako niekoho, kto by nedokázal ublížiť ani muche. Prioritne sa má ale opierať o výpoveď obžalovanej, že konala v sebaobrane, keďže sa ju práve Bush mal v prítomnosti svojej novej Marie Korotovej zastreliť.

Slovenka tiež tvrdí, že si šla do vily len po svoje veci a Bush o tom veľmi dobre vedel. Očakáva sa, že na definitívny verdikt, ktorý môže pre Máriu v krajnom prípade pre Máriu znamenať až 20 rokov za mrežami, si počkáme do štvrtku.

Mária Kukučová - modelka  obžalovaná z vraždy
7
Galéria
Zdroj: internet
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM