Tlačové správy

Víťazkou Miss Infinity Beauty 2017 je Vivien Ivanová. Pri vyhlasovaní sa neubránila slzám dojatia

Vivien bude reprezentovať Slovensko na svetovej súťaži Miss Princess of the World 2018 na luxusnej lodi v stredomorí.

Ilustračný obrázok k článku Víťazkou Miss Infinity Beauty 2017 je Vivien Ivanová. Pri vyhlasovaní sa neubránila slzám dojatia
33
Galéria
Foto: Pali Ivan

V sobotu večer sa stali Vrútky dejiskom finálového večera druhého ročníka Miss Infinity Beauty Par Excellence. Desať finalistiek najprv v piatok absolvovalo sústredenie aj so športovými aktivitami a v sobotu dopoludnia fotenie vo vlakoch Regiojet. Večer predstúpili v plnej sále Hotela Junior Piatrová pred divákov a porotcov, aby bojovali o korunku krásy.

V strede programu pripravili organizátori predstavenie a krst prvého oficiálneho parfému súťaže krásy. Pokrstili ho Česká Barbie Gabriel Jiráčková a Daniela Nicole jedinečným drinkom s názvom „ Miss Infinity Beauty“, ktorý pre túto príležitosť špeciálne namiešal Riko Chovanec. Parfém je od toho dňa dostupný pre každého na stránke súťaže. V rozhovoroch finalistky vyspovedala moderátorka večera Česká Barbie a pomedzi prehliadkami módnych kúskov zaspievala Barbora Žilecká. Všetci napäto čakali na rozhodnutie poroty, do ktorej zasadol i Rasťo Sokol, Boris Rizman či Daniela Nicole.

Predtým si víťazku titulu Miss Sympatia zvolili prítomní hostia vrátane novinárov, partnerov a poroty. Získala ho Lenka Varadyová z Humenného. Druhou vicemiss sa stala východniarka Daniela Struková zo Suchého, titul 1. Vicemiss získala Češka Lenka Zemanová a víťazkou Miss Infinity Beauty 2017 sa rozhodnutím poroty stala 18-ročná Vivien Ivanová z Trebišova. Okrem zájazdu do Paríža, parfému súťaže, hodnotných cien a exkluzívnej korunky získala postup na Miss Princess of the World 2018.

„Vivien svojimi slzami dojala aj mňa a potvrdila mi tým cieľ našej súťaže. A to, že súťaž je v prvom rade pre naše finalistky, aby si užili nielen sústredenie a finálový večer, ale získali aj nové skúsenosti a zážitky. Teším ma, že aj postup na Miss Princes of the World je pre ne veľkou výzvou a víťazka sa ňu veľmi teší,“ uviedla po finále riaditeľka súťaže Catalina Titurus.

Na jar pokračuje súťaž tretím ročníkom a to mužskou časťou Mister Infinity Beauty 2018 a na jeseň sa bude opäť rozhodovať o Miss Infinity Beauty.

Víťazkou Miss Infinity Beauty 2017 je Vivien Ivanová
33
Galéria
Foto: Pali Ivan
Zdroj: Miss&Mister Infinity Beauty
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM