Erik Bojničan Hádzaná

Vydarené VIDEO, ktoré by mal vidieť každý Hlohovčan: Tento šport si to u nás zaslúži!

Tento šport si to u nás zaslúži. Dôkazom je VIDEO z Hlohovca, ktoré zaručene vyburcuje nie len lokálpatriotov!

Ilustračný obrázok k článku Vydarené VIDEO, ktoré by mal vidieť každý Hlohovčan: Tento šport si to u nás zaslúži!
Zdroj: YouTube.com

Aké pocity, myšlienky a emócie lomcujú hlavami hráčov či fanúšikov v deň veľkej zápasovej skúšky? Nazrieť za oponu pomáha video Slovenského zväzu hádzanej, ktoré pred mimoriadne dôležitým kvalifikačným obdobím mužskej reprezentácie vysiela jasný signál: ŽIJEME HÁDZANOU!

Tuhé boje v Hlohovci

Hneď dva kvalifikačné zápasy o postup na majstrovstvá sveta v hádzanej sa odohrajú v Hlohovci. Slovákov čaká vyvrcholenie prvej fázy eliminácie a naši hráči majú po remíze v Litve (18:18) stále šancu na postup.

9. januára sa v hlohoveckej športovej hale chystá odveta proti Litve a potom domáci duel s Bosnou a Hercegovinou (13. januára). Na záver vystúpenie v kosovskej Prištine (17. januára). V tabuľke 1. skupiny sú momentálne na tretej priečke, do baráže o MS postúpi iba jej víťaz.

V našom meste budú zápasy zaujímavejšie o to, že do kádra Martina Liptáka sa dostali viacerí hráči domácej Sporty.

Pripravení aj fanúšikovia

Ako je vidno z najnovšieho videa, prípravu nepodceňujú ako hráči, tak aj fanúšikovia. Autor Tomáš Ďutka prezradil o videu viac. „Hádzaná je špecifická svojou rodinnou atmosférou. Nie je veľmi pravdepodobné, že napr. vo veľkom futbale či hokeji by sa bežný človek dostal tak blízko k svojmu vzoru. Jednoducho sme toho chlapca zobrali z tribúny, aby si zahral s Ľubom „Bejby“ Ďurišom,“ hovorí.

„Fanúšikovia sú pre náš dôležití a preto sme radi, že jeden z nich nás bez váhania s kamerou dokonca vpustil do svojej izby a teda do súkromia. Jej vyzdobené steny sú dôkazom toho, že tento šport je veľkou časťou jeho života. A nie je jediný,“ povedali tvorcovia videa.

Ako Ďutka prezradil, návštevníci zápasov v Hlohovci sa majú načo tešiť, keďže je pre nich pripravených množstvo súťaží a zaujímavých darčekov ako sú podpísané lopty, dresy a množstvo iných. Lístky sú podľa neho ešte stále dostupné, ak teda nemáte zatiaľ plány, o dobrú zábavu určite nebude núdza!

Zdroj: Slovenský zväz hádzanej

Žijeme hádzanou!
1
Galéria
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM