Správy Regióny

Výjazd na diaľnicu D1 z Prešova: Uzavretý bude na deväť dní, odstránia aj semafor

Národná diaľničná spoločnosť pristúpi k čiastočnej uzávere diaľnice D1. Stane sa tak už onedlho a potrvá to 9 dní. Odstránený bude aj semafor.

Ilustračný obrázok k článku Výjazd na diaľnicu D1 z Prešova: Uzavretý bude na deväť dní, odstránia aj semafor
Zdroj: TASR

Výjazd na diaľnicu D1 z Prešova v smere na Levoču bude od 29. júla uzavretý na deväť dní. S obmedzením je potrebné počítať v termíne od soboty 29. júla od 5.00 h do pondelka 7. augusta rovnako do 5.00.

Čiastočná uzávera

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) pristúpi k čiastočnej uzávere diaľnice D1, ľavého jazdného pásu v úseku Prešov, západ – výjazd Široké v smere na Levoču pre práce na stavbe diaľnice D1 Svinia-Prešov, západ, dobudovanie križovatky Prešov-západ. Informovala o tom Zuzana Teplická z odboru marketingu a služieb verejnosti NDS.

„Počas čiastočnej uzávery v uvedenom úseku diaľnice D1 odstránime semafor na vjazde, respektíve výjazde na diaľnicu z Prešova, zrekonštruujeme asfaltové vrstvy nájazdovej rampy diaľnice, pribudne nové vodorovné dopravné značenie, osadíme nové zvislé dopravné značky a upravíme cestu I/18,“ uviedla Teplická.

Výjazd z Prešova po najbližší výjazd na diaľnicu v smere na Levoču, ktorý je v obci Široké, povedie po ceste I/18. Diaľnica v smere od Levoče do Prešova bude v prevádzke bez obmedzenia.

Ukončenie v októbri

Vjazd do Prešova z cesty I/18 zo smeru Malý Šariš a z cesty II/546 v smere z Cemjaty bude cez kruhový objazd po novovybudovanej vetve križovatky. Ukončenie celej stavby D1 Svinia – Prešov, západ, dobudovanie križovatky Prešov, západ podľa Teplickej stihnú v stanovenom termíne v októbri tohto roka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM