Tlačové správy

YIT Slovakia po štvrtýkrát Developerom roka

Vo štvrtok 25. mája 2017 sa už po jedenásty raz konalo slávnostné odovzdávanie prestížnych cien ASB Gala. Rešpektované podujatie každoročne oceňuje osobnosti a firmy pôsobiace v oblasti architektúry a stavebníctva a zároveň poukazuje na aktuálne dianie v tejto oblasti.

Ilustračný obrázok k článku YIT Slovakia po štvrtýkrát Developerom roka
Zdroj: Seesame, s. r. o.

Odborná 100-členná porota z množstva nominovaných v kategórii Developer roka už po štvrtýkrát označila ako víťaza spoločnosť YIT Slovakia, a. s.

Prestížnu anketu už po jedenásty raz organizoval odborný časopis ASB v spolupráci s týždenníkom TREND. Ich primárnym cieľom je vyjadriť uznanie osobnostiam, ktoré zásadne ovplyvňujú dianie v slovenskom stavebníctve a architektúre, ale aj vyzdvihnúť aktivity významných developerov a investorov.

„Uplynulý rok bol mimoriadne bohatý na odvážne developerské počiny aj mestotvorné projekty. Som hrdý, že sme aj počas takéhoto intenzívneho obdobia zaujímavých projektov obstáli voči konkurencii a opakovane tak preukázali kvalitu nášho developerského prístupu. Som si istý, že nám v tom určite pomáha know-how, ktoré čerpáme od našej materskej fínskej spoločnosti. Vďaka tomu kladieme veľký dôraz nielen na vlastné projekty, ale aj na ich bezprostredné okolie,“ vysvetlil Milan Murcko, generálny riaditeľ YIT Slovakia.

Výhercov hlavných cien na základe návrhov Nominačnej komisie určila viac ako 100-členná odborná porota pozostávajúca z osobností slovenského stavebníctva, architektúry, zo zástupcov štátnej správy a samosprávy, ako aj z predstaviteľov odborných združení a komôr. „Som vďačný, že týmto ocenením nás poctila práve odborná porota, ktorá prihliada na široké spektrum hodnôt. Je to pre nás signál, že vysoký štandard starostlivosti o zákazníkov, partnerov i zamestnancov sa oplatí si udržať,“ dodal Milan Murcko.

O ASB Gala
ASB Gala je rešpektované podujatie s cieľom každoročne oceniť osobnosti a firmy pôsobiace v oblasti architektúry a stavebníctva a jeho poslaním je zároveň aj poukázať na aktuálne dianie v tejto oblasti. Podujatie ASB Gala sa tradične koná pod záštitou prezidenta Slovenskej republiky J. E. Andreja Kisku, Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky, Fakulty architektúry Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, Slovenskej komory architektov, Slovenskej komory stavebných inžinierov, Stavebnej fakulty Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, Stavebnej fakulty Žilinskej univerzity v Žiline, Stavebnej fakulty Technickej univerzity v Košiciach, Spolku architektov Slovenska a Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska.

O YIT
S viac ako storočnou tradíciou je YIT najväčšou stavebnou a developerskou spoločnosťou vo Fínsku. Jej ambíciou je byť vždy o krok vpred a udržiavať si vysoký štandard starostlivosti o klientov, partnerov a zamestnancov v 8 krajinách Európy. Na Slovensku pôsobí od roku 2010 a pod hlavičkou YIT Slovakia realizuje v Bratislave obytné komplexy TAMMI Dúbravka, NUPPU v Ružinove, STEIN2 v Starom Meste a PARI. Ukončené projekty Tarjanne Dúbravka a Byty Villinki boli ocenené cenou CIJ Awards za najlepší rezidenčný projekt. Spoločnosť v rokoch 2014 – 17 štyrikrát v rade získala ocenenie ASB Developer roka a raz cenu ASB Stavebná firma roka. Spoločnosť YIT Slovakia nedávno získala aj lukratívny pozemok niekdajšej Bratislavskej cvernovej továrne, na ktorom plánuje vybudovať unikátnu a komplexnú rezidenčnú štvrť ako vhodné prostredie pre bývanie a oddych vrátane príslušnej občianskej vybavenosti.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Seesame, s. r. o.
Zdroj: Seesame, s. r. o.
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM