Barbara Dallosová Krimi

Z auta kopa plechov v potoku, vodička (19) s ťažkými zraneniami: Hrozivá nehoda blízko pri Lučenci!

Vážna dopravná nehoda pri Lučenci. Podľa polície dve mladé dievčatá skončili s autom na streche v potoku, podozrivá zo zavinenia nehody je jedna z nich.

Ilustračný obrázok k článku Z auta kopa plechov v potoku, vodička (19) s ťažkými zraneniami: Hrozivá nehoda blízko pri Lučenci!
Zdroj: TASR

O dopravnej nehode s vážnymi následkami, ktorá sa stala v piatok (25.9.) pred jedenástou v noci v Haliči, informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Zo zavinenia dopravnej nehody je podľa jej slov dôvodne podozrivá 19-ročná vodička z Tomášoviec.

,,Vodička vozidla zn. Mitsubishi Carisma nepripsôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vošla s vozidlom na pravú krajnicu a následne na trávnatú plochu, kde narazila do mosta, dôsledkom čoho sa vozidlo prevrátilo na strechu a spadlo do potoka," opisuje nehodu Faltániová.

Obe Tomášovčanky sa podľa hovorkyne nevyhli zraneniam, horšie je na tom dievča, ktoré šoférovalo. ,,Vodička utrpela ťažké zranenia s dobou liečenia 42 dní. Na zistenie alkoholu jej bola odobratá krv. Pri dopravnej nehode sa ľahšie zranila i 19-ročná spolujazdkyňa z Tomášoviec," priblížila.

Okrem poškodenia vozidla došlo podľa informácií od polície i k poškodeniu zvodidla a zábradlia mosta, škody sú zatiaľ odhadnuté na 1 700 eur. ,,Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania," uzavrela hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM