Viktória Botošová Kultúra

Z drsnej filmovačky pri čaji s rumom vyšiel ešte drsnejší klip: Pozrite najnovšie VIDEO našej kapely Paranoid!

Sex, drogy a Rock & Roll plus anjeli sú hlavné ingrediencie najdrsnejšieho klipu v histórii skupiny The Paranoid, ktorá je z nášho regiónu. Pohľad na niektoré zábery môže citlivým jedincom privodiť šok alebo aj jemný epileptický záchvat.

Ilustračný obrázok k článku Z drsnej filmovačky pri čaji s rumom vyšiel ešte drsnejší klip: Pozrite najnovšie VIDEO našej kapely Paranoid!
Zdroj: Dnes24.sk

Kapela The Paranoid si vždy potrpela na kvalitných videoklipoch. Tentokrát však svoju latku kvality posunula riadne vysoko. Tento posun ma na svedomí talentovaný český režisér Martin Smékal, ktorý slovenské internetové publikum uchvátil minulý rok mysterióznym klipom Vlasy formácie Fallgrapp.

„Martina sme oslovili, pretože jeho práca, ktorú sme mali možnosť vidieť, nás veľmi zaujala. Hneď reagoval, že do toho s nami moc rád pôjde. Martinov prístup ako režiséra bol veľmi profesionálny. Od prvého momentu ako sme sa stretli, sme boli na rovnakej vlnovej dĺžke a aj preto sa mu podarilo z nás dostať presne to, čo potreboval zachytiť. Má veľmi šikovný team ľudí, s ktorými všetko podrobne naplánoval a premyslel do najmenšieho detailu,“ prezradil o práci s režisérom Igor Belaj.

Zahrial ich čaj s rumom

Videoklip, v ktorom účinkuje herečka Elizaveta Shvachko a herec Prokop Vondruška, sa nakrúcal na viacerých miestach v Českej republike. Nahrávanie trvalo niekoľko dní. „Išlo náročnejšie točenie na aké sme boli doposiaľ zvyknutí. Ale veríme, že výsledok stojí za tie hodiny práce. Najhoršia bola zima, s ktorou sme museli zápasiť, nakoľko sme klip nakrúcali v decembri. Našťastie, pieseň Anjeli spia je dosť dynamická, tak sme sa zahriali hýbaním a keď už ani to nepomáhalo, sme zbehli na čaj s rumom do neďalekého pohostinstva nachádzajúceho sa vedľa opusteného štadióna,“ s úsmevom opísal prácu na klipe gitarista Roman Birkuš.

Spolu s novým klipom skupina zverejnila aj dátumy pripravovaného turné ANJELI SPIA TOUR, počas ktorého chalani navštívia 15 miest. Z toho 9 na Slovensku a 6 v Čechách. Prvý koncert sa uskutoční 6. marca v Liptovskom Mikuláši.

Nadupaná a jedinečná show

„Anjeli spia tour 2015 bude rozhodne naša najlepšia koncertná šnúra. Tí, ktorí ju navštívia, pochopia, prečo to hovorím. Každý koncert bude nadupaný a jedinečný. Pre návštevníkov sme pripravili kompletne novú show s novými svetelnými efektami, aké na našich koncertoch ešte nevideli. Špeciálnym hosťom na celom turné bude kapela From Our Hands, s ktorými sme sa dohodli, že ľudí našou spoločnou šnúrou úplne odpálime. A to nielen vizuálne, ale hlavne energiou, ktorá v oboch kapelách doslova vrie,“ teší sa na blížiace sa turné Igor Belaj.

Video: TheParanoidMu­sicVEVO

The Paranoid – Anjeli spia
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM