Zo Slovenska

Z KAŽDÉHO KÚTA: Búrky v regiónoch a mediálna pohroma Slovenska vo svete

Naša krajina sa opäť blysla - Európa nás vidí ako samoobsluhu pre zločincov a na Sliači vraj Američania "strašia" Rusov. Pozitívne správy priniesol Robert Fico priamo z poľa.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Búrky v regiónoch a mediálna pohroma Slovenska vo svete
Zdroj: TASR

Streda bola bohatá na udalosti z domova a najmä zo sveta. Neznámy páchateľ prepadol v Nemecku 33-ročnú Slovenku a spôsobil jej vážne zranenia hlavy, následkom čoho ju vrtuľník urýchlene previezol do nemocnice. Bol to pokus o zabitie, tvrdí polícia.

Slovensko vo svete

Zahraničnými médiami opäť rezonovalo Slovensko. Šialenec, ktorý zabíjal v Mníchove, členovia Írskej republikánskej armády i teroristi vraždiaci v redakcii francúzskeho týždenníka Charlie Hebdo a na metalovom koncerte, si zbrane mali zaobstarať na Slovensku. PREČÍTAJTE SI: Slovensko ako zásobáreň zbraní pre teroristov? Európa nás vidí ako samoobsluhu pre zločincov

SVET O SLOVENSKU: Americkí vojaci na Sliači zastrašujú Rusko, píše americký portál. Spoločné vojenské cvičenie si slovenská a americká strana vysvetľujú po svojom. Je za tým opäť politika?

Z domova

V Banskej Bystrici vytopilo pivnice a polámalo stromy, hrozba búrok naďalej trvá. Slovenský hydrometeorologický ústav zvýšil výstrahu pre západné a stredné Slovensko. PREČÍTAJTE SI: Prvé búrky už napáchali škody, ďalšie nás čakajú. Meteorológovia zvýšili výstrahu

Vyhrnuté rukávy ako pri ťažkej práci. Aj takto sa premiér Robert Fico v období žatvy objavuje na poliach. Ako sám povedal, je chalan z dediny a žatve rozumie. Staršej generácii môže toto gesto niečo pripomínať. PREČÍTAJTE SI: Staré zlaté klasy i časy: Kopíruje Fico zvyky komunistov?

Leto je aj obdobím príležitostných príjmov. Či už predáte lesné plody alebo vám zaplatí sused za pomoc na stavbe domu, zárobok musíte zdaniť. Kedy a za akých podmienok? Čítajte aj: Predali ste úrodu či pokosili cudzí trávnik? Ktoré príjmy musíte zdaniť?

ZAUJME VÁS: Trnavské námestie sa zmenilo na dejisko rozprávky: FOTO priamo z nakrúcania

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM