Z KAŽDÉHO KÚTA: Húb je ako po daždi, na tanieroch nám dominuje hawai
Hubárska sezóna praje bohatým košíkom. V jedálničku však preferujeme pizzu. Ak patríte k "nudistom", máme pre vás inšpirácie.
So známou mykologičkou Ivonou Kautmanovou sme sa pozhovárali o tom, čo by sme teraz mali nájsť v našich lesoch, kedy sa začne tá pravá hubárska sezóna i aké je zlaté pravidlo pri zbieraní a rozpoznávaní húb. A prezradila aj svoj najobľúbenejší recept. Čítajte aj: Rastú alebo nerastú? Hlavná sezóna ešte len príde, ale už teraz sa košíky plnia
Nechcete po opaľovaní vyzerať ako zebra a mokré plavky vás chladia? Skúste to bez nich. Toto sú najvychýrenejšie nudistické lokality na Slovensku. Čítajte aj: POTULKY PO SLOVENSKU: TOP 8 lokalít, na ktorých sa môžete príjemne „nudiť“
Najobľúbenejším jedlom Slovákov už dávno nie sú bryndzové halušky či rezeň. Chuťové poháriky našincov si privykli na medzinárodnú kuchyňu. Čo sú hity našich jazýčkov? Čítajte aj: TOP jedlá Slovákov: Bryndzové halušky a rezeň to nie sú!
PREČÍTAJTE SI: Slovák vymyslel nielen padák, ale aj nákupný košík
Ilustračné foto, TASR