Prokop Slováček Rôzne

Z KAŽDÉHO KÚTA: Letíme na Sliač, na košický blšák a na otočku do Ria

Naše regionálne weby boli ako vždy plné nových informácií mapujúcich dianie po celom Slovensku. Toto je výber toho najzaujímavejšieho, o čom sme včera písali.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Letíme na Sliač, na košický blšák a na otočku do Ria
Zdroj: TASR

Dlhé desaťročia zavretá roklina Kyseľ je pripravené privítať už dnes svojich prvých návštevníkov. Jedinečná časť Slovenského raja bola slávnostne otvorená včera. Roklina bola pre turistov zatvorená pred 40 rokmi po veľkom požiari.

Kedysi preslávený košický blšák končí: Predajcovia musia odísť. Bol slávny, žiadaný a prichádzali naň ľudia z celého východného Slovenska. Dnes je však v dezolátnom stave.

Úspešný kajakár Jakub Grigar pricestoval z olympijských hier do rodného Liptovského Mikuláša. V rozhovore nám Kubo prezradil niečo o stravovaní v Riu. „Slovenské špeciality sme jedli najradšej.“

Písali sme aj: Začarovaný kruh: Medveďom berieme v lese potravu, potom ju hľadajú v kontajneroch

Nevšedná akcia na bystrickej škole: K tvorbe unikátnej mozaiky môže prispieť každý. Máte v sebe umeleckého ducha a radi priložíte ruku k dielu? Svoje schopnosti môžete predviesť už onedlho priamo na sídlisku v meste. Chcete vedieť čo sa chystá?

Tri lietadlá typu BAE Hawk britského Kráľovského letectva zo 100. letky RAF Leeming sa zúčastňujú v týchto dňoch na spoločnom cvičení so slovenskými letcami na leteckej základni na Sliači. Cvičenie potrvá do 25. augusta 2016, pri čom po jeho skončení ostáva jedno z britských lietadiel na letisku a počas nasledujúceho víkendu sa zúčastní na Medzinárodných leteckých dňoch SIAF.

Subdodávateľ pre automobilový priemysel, spoločnosť Brose spustí sériovú výrobu v Prievidzi v januári 2017. Zamestná stovky ľudí

Písali sme aj: Diaľničná spoločnosť o obchvate Košíc: Kadiaľ povedie a kedy má byť dokončený?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM