Regióny

Z REGIÓNOV: Zubatá zasahovala na východe. Je zo šéfa poisťovne pytliak?

Veľké nešťastie sa v utorok prihodilo pri meste Sabinov na východe republiky, kde sa k zemi zrútilo lietadlo. Regióny však ponúkli aj veselšie správy.

Ilustračný obrázok k článku Z REGIÓNOV: Zubatá zasahovala na východe. Je zo šéfa poisťovne pytliak?
Zdroj: Dnes24/TASR

Tragédia pri Sabinove

V utorok napoludnie Slovenskom otriasla správa o páde menšieho športového lietadla pri meste Sabinov. Očití svedkovia tvrdia, že videli k zemi padať lietadlo, následne počuli výbuch.

Na miesto boli privolaní záchranári i hasiči z okolia, hľadanie dvojice mužov, ktorí mali z Bukurešti cez Slovensko namierené do Švédska, im komplikovalo nepriaznivé počasie, nižšia viditeľnosť a silný vietor. Viac už v článku.

Pytliak?

V utorok sa do popredia dostal aj bývalý šéf Všeobecnej zdravotnej poisťovne Marcel Forai, ktorý o funkciu v nej prišiel pre kauzu okolo zmlúv, ktoré poisťovňa uzavrela so siedmimi firmami jeho tety Anny Sučkovej. Tentoraz sa rozoberalo jeho údajné porušenie zákona, dokonca sa hovorí o pytliactve.

Viac sa dozviete v texte Pytliačil bývalý šéf Všeobecnej zdravotnej poisťovne? Každý tvrdí niečo iné.

Pytliačil bývalý šéf poisťovne Forai? Každý tvrdí niečo iné
3
Galéria

IC vlaky sú späť

Tých, čo cestujú vlakmi potešila správa o znovuzavedení IC vlakov do prevádzky. Tie začnú opätovne premávať medzi Bratislavou a Košicami. Na slovenské trate sa vracajú ani nie po roku od ich zrušenia.

„Je to aj politické aj ekonomické rozhodnutie, ale občania majú o tento vlak záujem, a to je pre nás najdôležitejšie,“ cituje TASR ministra dopravy Árpáda Érseka (Most-Híd).

FOTO: IC vlak, ktorý od 11. decembra začne jazdiť medzi Bratislavou a Košicami
5
Galéria
Zdroj: TASR

Zima sa naplno ukázala

Vysoké Tatry sa v utorok prikryli bielou perinou. Na Lomnickom štíte počas dňa husto snežilo. V nadmorskej výške 2634 m. n. m. to vyzeralo, že nastúpila vláda pani zimy.

Vysoké Tatry
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM