Ľubomír Hudačko Regióny Zo Slovenska

Zábery, ktoré hovoria jasnou rečou: V Prešove prebieha búranie obchodného domu

Obrázky, ktoré dokážu zaujať oči nejedného obyvateľa Prešova. V centre mesta prebieha búranie bývalého obchodného domu. Na danom mieste má vyrásť OC Forum.

Ilustračný obrázok k článku Zábery, ktoré hovoria jasnou rečou: V Prešove prebieha búranie obchodného domu
12
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Mnohí z nás si ešte pamätajú, ako tam uskutočnili svoje prvé nákupy. Alebo sledovali, ako sa menil jej názov. Reč je o známej prešovskej stavbe, ktorá najprv niesla značku Prior. Ten potom na danom mieste vystriedal Keymart a napokon tam dlhé roky fungoval známy obchodný reťazec.

Búracie práce začali

Ale od polovice septembra 2017 už spomínané priestory neprijali žiadneho zákazníka, pričom na sklonku roka sa začalo s ich búracími prácami. Ako je obyvateľom mesta Prešov už dlhšie známe, na tomto mieste totiž má vyrásť dlho očakávané obchodné centrum Forum.

Obchody aj služby

„Po dokončení bude stavba plniť funkciu modernej občianskej vybavenosti vrátane obchodov, stravovania, služieb, multikina či príslušných parkovacích miest, ktoré budú realizované vo vnútorných priestoroch stavby,“ uviedla hovorkyňa prešovskej radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

A ako to na mieste v súčasnosti vyzerá? Pozrite si zábery zo spomínaných búracích prác, ktoré môžete nájsť v našej priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTKY Z MIESTA: V metropole Šariša búrajú bývalý obchoďák
12
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM