Krimi

Zásah mužov zákona v rómskej osade: Policajné autá skončili zničené na nepoznanie

Práca polície nie je prechádzkou ružovou záhradou. Presvedčil sa o tom aj príslušníci policajného zboru, ktorí zasahovali v rómskej osade na východe Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Zásah mužov zákona v rómskej osade: Policajné autá skončili zničené na nepoznanie
5
Galéria

Ako informuje polícia na svojom profile na facebooku, na Silvestra bola hliadka privolaná do rómskej osady v Smižanoch. “Podľa telefonátu mal ženu napadnúť jej druh. Po preverení oznámenia sa z davu prítomných obyvateľov osady rozbehol 17-ročný chlapec v podnapitom stave a s palicou v ruke udrel po kufri policajného auta – poškodil ho a rozbil zadné sklo. Následne bol predvedený na príslušné oddelenie,“ informuje polícia prostredníctvom svojho oficiálneho profilu na sociálnej sieti.

Pokiaľ si však príslušníci polície mysleli, že sú z najhoršieho vonku, mýlili sa. “Pri odchode druhej hliadky sa k nej priblížil samotný druh ženy, ktorá volala na políciu, a začal po policajnom aute búchať a kopať. Na aute vznikli preliačiny a škrabance. Aj on bol predvedený na oddelenie, no počas cesty na stanicu stihol poškodiť vnútornú kľučku dverí,“ informuje polícia na facebooku.

Aktuálne muži zákona vyčísľujú škody, ktoré boli spôsobené na oboch služobných autách.

Policajné autá skončili zničené na nepoznanie
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM