Krimi

V Trstenej vyskočila z okna žena aj so synom v náručí

Polícia vyšetruje okolnosti smrti 33-ročnej ženy a zranenia ročného dieťaťa, ku ktorým došlo v sobotu popoludní v Trstenej v okrese Tvrdošín.

Ilustračný obrázok k článku V Trstenej vyskočila z okna žena aj so synom v náručí
Zdroj: TASR

Bola to samovražda? O nateraz nejasnom prípade, ktorý vyšetruje polícia, informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

„V súvislosti s touto udalosťou vykonávame všetky potrebné procesné úkony za účelom objasnenia skutku. Z dôvodu možného zmarenia alebo sťaženia objasnenia a vyšetrenia veci nebudeme k prípadu poskytovať žiadne bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania,“ uviedol Moravčík.

Jednoročné dieťa, ktoré utrpelo zranenie, sekundárne prevážali aj leteckí záchranári z Air Transport Europe, potvrdila dnes pre TASR ich hovorkyňa Zuzana Hopjaková.

Čítajte aj: Terapeut údajne sexuálne zneužil neplnoleté dievča! Verzie prípadu sú podozrivé

„Žilinská posádka prevzala na futbalovom ihrisku v Trstenej dieťa, ktoré pri páde utrpelo poranenie rebier, hlavy a krčnej chrbtice. Vrtuľník smeroval do Univerzitnej nemocnice v Martine,“ dodala.

O prípade ako prvý informoval internetový portál denníka Nový čas, ktorý uviedol, že žena umrela po tom, ako vyskočila z okna z deviateho poschodia obytného domu aj so svojím synom v náručí. „Je to hrozné. Nevieme sa z toho spamätať. Ľudia hovoria, že dieťatko malo šťastie a pri páde sa zachytilo o nejakú striešku,“ povedala pre Čas.sk pani z Trstenej, kde udalosť vyvolala nemalý rozruch.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM