Barbara Dallosová Kultúra

Žiarsky akčný trhák je na svete: Z tohto traileru budete PAF!

Akčých filmov pretkaných kaskadérskymi kúskami, naháňačkami áut a búchačkami pri hlave ste už určite videli veľa. V čom je tento iný? Točil sa priamo v žiarskych uliciach! Premiéra už onedlho, pozrite si celý oficiálny trailer.

Ilustračný obrázok k článku Žiarsky akčný trhák je na svete: Z tohto traileru budete PAF!
Zdroj: Dnes24.sk

O partii mladých chalanov, ktorí prijali výzvu natočiť akčný fan film inšpirovaný Mission: Impossible, sme už písali. Ľubomír Sagi Zatovič (21), Martin Rocky Hazucha (18) a Roman Koka (20) spojili svoje sily a krátky film plný dramatických scén je na svete. Financie získali prostredníctvom európskeho projektu Komprax a okamžite sa pustili do práce. Viac čítajte TU.

Na rozdiel od amerických hercov ale chalani kaskadérov nepotrebujú. Venujú sa parkouru a freerunu. Ich hobby bolo podľa ich slov aj podnetom, prečo zvolili práve takýto žáner.

Pred pár týždňami, keď bol ešte známy len niekoľkosekundový teaser trailer, chalani sľubovali aj scény s vrtuľníkom. Vtedy sa tvárili tajnostkársky a viac prezradiť nechceli. Už prvé sekundy oficiálneho traileru ale prezrádzajú, že vrtuľník bude. Ochutnávka filmu totiž začína pohľadom na naše mesto z vtáčej perspektívy, doplneným zvukom rotujúcej vrtule.

V premiére môžete film vidieť už túto nedeľu o 16:45 v Kine Hron.

Pozrite si celý trailer!

Fan film z dielne mladých Žiarčanov v premiére už túto nedeľu
1
Galéria
Akčný trhák zo žiarskych ulíc: Pozrite si dych vyrážajúci trailer!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM