Regióny

Zistili sme za vás, ako budú 1. a 2. novembra otvorené obchody a nákupné centrá v Bratislave

Prichádza november a s ním aj dva významné dni Sviatok všetkých svätých a Pamiatka zosnulých. No väčšina zamestnancov obchodov a nákupných centier budú v práci. 1. a 2. novembra sú takmer všetky reťazce a „obchoďáky“ otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Ilustračný obrázok k článku Zistili sme za vás, ako budú 1. a 2. novembra otvorené obchody a nákupné centrá v Bratislave
Zdroj: TASR

1. novembra si uctievame štátny sviatok Sviatok všetkých svätých a na 2. septembra pripadá Pamiatka zosnulých. Pre väčšinu ľudí to predovšetkým znamená, že strávia tento čas so svojimi rodinami. 1. novembra mnoho pracujúcich nemusí ísť do zamestnania.

Na Slovensku platí, že počas niektorých dní sú obchody a nákupné centrá zatvorené, to však neplatí pre dva, ktoré pripadajú na 1. a 2. novembra. Väčšina obchodných prevádzok bude v tento čas otvorených ako iné bežné dni, ale nájdu sa aj výnimky. Je to vďaka tomu, že tento rok 1. november vyšiel na nedeľu. Dávajte si preto pozor, aby ste neprišli pred predajňu a zistili, že je zatvorené.

Obchodné reťazce

Lidl, Kaufland, Hypernova, Tesco, Carrefour, Metro, Billa, Terno budú mať 1. novembra a 2. novembra otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Moja Samoška: 1. novembra a 2. novembra budú všetky obchody otvorené podľa bežných otváracích hodín. Avšak niektoré pobočky sú každú nedeľu zatvorené. Či sa nejedná práve o tú vašu si môžete pozrieť tu.

Nákupné centrá

Avion Shopping Park, Aupark, Polus City Center, Bory Mall, Eurovea, Central Bratislava, Shopping Palace, budú mať 1. a 15. novembra otvorené podľa bežných otváracích hodín.

Ak sa chystáte spomínané dni na nákupy za hranice, napríklad do Rakúska, tak tam 1. novembra nepochodíte. Naši západní susedia majú totiž takisto v tento deň Sviatok všetkých svätých, ale u nich sú všetky obchody a nákupné centrá zatvorené. 2. novembra je situácia rovnaká ako na Slovensku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM