Barbara Dallosová Krimi

Zlodeja z košického obchoďáku zachytila kamera priamo v akcii: Pozrite VIDEO, ako na to šiel!

Muža, ktorý v jednom z košických obchodných centier nakupoval bez platenia, zachytila bezpečnostná kamera. Polícia zatiaľ totožnosť páchateľa nepozná. Nie je vám známy?

Ilustračný obrázok k článku Zlodeja z košického obchoďáku zachytila kamera priamo v akcii: Pozrite VIDEO, ako na to šiel!
Zdroj: Policajný zbor SR

Košickí policajti prosia občanov o pomoc pri stotožnení páchateľa, ktorý kradol v jednom z obchodných centier v meste. Ten si podľa krajskej policajnej hovoryne Jany Mésarovej z obchodu s oblečením odniesol tovar za stovky eur. Zachytila ho pritom bezpečnostná kamera.

,,Obvodné oddelenie Policajného zboru Košice Staré mesto vykonáva skrátené vyšetrovanie v trestnej veci krádeže, ktorej sa dopustil doposiaľ nezistený páchateľ. Ku krádeži došlo 4.6.2015 o 17:25 hod. v jednom z nákupných centier v Košiciach, kde v jednej z predajní odcudzil z predajného stola oblečenie (3 kusy riflí, 7 tričiek a dvoje plaviek). Poškodenej spoločnosti spôsobil krádežou vecí celkovú škodu vo výške 900 eur," opisuje udalosť hovorkyňa.

Mésarová zároveň vyzýva obyvateľov, že ak podozrivého muža, z kamerového záznamu spoznajú, nech to nahlásia na ktoromkoľvek policajnom útvare, resp. na známom telefónnom čísle 158.

Podľa informácií od polície by mohol mať páchateľ približne 30 rokov, vysoký by mal byť asi 175 cm, má krátke vlasy a je štíhlej postavy. Oblečené mal rifle modrej farby, bielu košeľu s dlhým rukávom, cez rameno mal prevesenú tašku, na hlave slnečné okuliare a v ruke niesol veľkú bielu a malú čiernu tašku.

Pozrite si ho na videu z bezpečnostnej kamery!

foto/video: Policajný zbor SR

Zlodeja zachytila bezpečnostná kamera
1
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM