Peter Klimant Regióny

Zmena, po ktorej túžil nejeden vodič: Priecestie pri ViOn-e je zrekonštruované, dostalo novú tvár!

Vodiči sa konečne dočkali. Železničné priecestie pri ViOn-e má za sebou kompletnú rekonštrukciu. Pozrite sa, k akej veľkej zmene došlo...

Ilustračný obrázok k článku Zmena, po ktorej túžil nejeden vodič: Priecestie pri ViOn-e je zrekonštruované, dostalo novú tvár!
Zdroj: Dnes24.sk

Vyhýbanie sa veľkej jame a jazda po okraji cesty. To museli dlhé roky znášať všetci vodiči, ktorí jazdili cez železničné priecestie pri ViOn-e smerom na Topoľčianky. Tomu je však už koniec. V piatok večer sa skončili rekonštrukčné práce, vďaka ktorým dostalo jamovité priecestie novú tvár.

„Konečne sa bude dať z tade normálne chodiť,“ teší sa náš čitateľ Juraj. „Bolo na čase. To malo byť ale hotové už dávno, nie až teraz sa zobudili,“ vyjadril sa Zlatomoravčan To­máš.

S rekonštrukciou železničného priecestia na trati Zlaté Moravce – Kozárovce sa začalo v pondelok 31. augusta v ranných hodinách a práce boli ukončené v piatok 4. septembra večer. Počas celého trvania rekonštrukcie bolo priecestie úplne uzatvorené, vodiči museli využívať obchádzku cez obec Žitavany.

Vynovené železničné priecestie si môžete pozrieť v našej priloženej fotogalérii. Na porovnanie tam nájdete fotku z rána minulého pondelka, tesne pred začiatkom rekonštrukcie, a následne fotku už nového priecestia po ukončení stavebných prác.

Čítajte tiež:

Prvé ZÁBERY z miesta: Práce na najvyťaženejšom železničnom priecestí už začali

Foto: Železnica ZM.sk

Táto zmena zaiste potešila nejedného zlatomoraveckého vodiča...
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM