Monika Hanigovská Regióny Rôzne

Zmrzlinári v centre Trnavy sa už činia: Takéto nové príchute sa rozhodli zaradiť do ponuky!

Sezóna zmrzliny naberá na obrátkach. Aj v centre Trnavy si môžete pochutiť na nejednom kopčeku. Predajcovia nám prezradili, aké nové príchute sa rozhodli zaradiť do ponuky.

Ilustračný obrázok k článku Zmrzlinári v centre Trnavy sa už činia: Takéto nové príchute sa rozhodli zaradiť do ponuky!
12
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Medzi najobľúbenejšie chladené pochúťky zaručene patrí zmrzlina. Kopčeky tejto dobroty mnohí vyhľadávajú najmä počas teplých dní, ktoré už naberajú na intenzite.

Naša redakcia v jednotlivých prevádzkach v centre Trnavy zisťovala, či sa rozhodli do ich ponuky zaradiť aj nejaké tohtoročné novinky, čo sa zmrzliny týka. Podarilo sa nám zistiť, že s novinkami sa rozhodlo prísť hneď niekoľko predajcov, tu sú zaujímavé info od nich.

Perlová zmrzlina

Tohtoročné novinky do svojej ponuky zaradila napríklad aj Zmrzlina Orient, ktorá sa nachádza na Štefánikovej ulici. „Máme veľa noviniek. Napríklad tzv. perlovú zmrzlinu s názvom Popping Pearls. Je vyrobená na spôsob Bubbleology. Pričom si zamaškrtíte na zaujímavej príchuti zelený čaj a kapsulky v nej sú v príchuti limetka a višňa. Chuť po prasknutí kapsuliek sa v zmrzline zaujímavo mieša, “ ozrejmil nám majiteľ a výrobca zmrzlín, Ilmi Jahja.

Zdroj: Orient Zmrzlina

Ako ďalej dodal, zamaškrtiť si ďalej ľudia môžu aj na ďalších nových príchutiach ako je zmrzlina s názvom Baza, Levanduľa, Ruža, ale aj Sorbetto čokoláda, ktorá je bez pridaného mlieka.

Zmrzlináreň ďalej ponúka ako novinku zmrzlinu s názvom Radler, ktorá má mliečny základ s malinami. Ďalšou novinkou je aj zmrzlina Karamelizovaná indická figa, ktorá je robená na spôsob cheesecake. Mlsné jazýčky môže povzbudiť aj taká zmrzlina akou je Guarana, či Cremino. Prezradili nám ešte aj to, že spomínaná tohtoročná zmrzlinová novinka s názvom Ruža je pretieraná čučoriedkou a Levanduľa je zase pretieraná maracujou.

Zdroj: Orient Zmrzlina

Granátové jablko i Goji

Aj Zmrzlina u Balkana, ktorá sa nachádza na Hviezdoslavovej ulici, pridala do svojej ponuky viaceré nové príchute. Novými zmrzlinami v tejto prevádzke sú pochúťky s názvami Granátové jablko, Levanduľa, Goji a Acerola, Guava, Baza, Whisky, Vodka, či zmrzlina pomenovaná po známom energetickom nápoji. Podľa slov majiteľa sa návštevníci môžu tešiť každý deň na jednu novinku.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Nové chute zmrzlín si budú môcť Trnavčania už o pár dní vychutnať aj v I Love Zmrzlina na Štefánikovej ulici. Od začiatku budúceho týždňa si milovníci zmrzlín budú môcť dopriať novinky akou je Caprese, Brownies, Mascarpone, Vegan čokoláda a Blonde čokoláda.

„Vegan čokoláda nebude obsahovať mlieko, je teda vhodná pre ľudí, ktorým nerobí dobre práve táto zložka,“ prezradil pre spravodajský portál Trnava 24 prevádzkovateľ.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Novinky sa v uvedenej prevádzke týkajú aj zmrzlinových kornútkov. Už teraz si tak môžu návštevníci zamaškrtiť aj na novinke v podobe kornútka pomenovanom ako známa cukrovinka, či kornútka s čokoládovo-orieškovým okrajom.

V OBRAZOCH: Aj takéto lákavé nové zmrzliny nájdete v centre Trnavy
12
Galéria
Zdroj: Orient Zmrzlina

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM