Aktualizované Rastislav Búgel Krimi

Známy nitriansky rodák DJ EKG mal autonehodu: Vodič idúci na R1 v protismere neprežil

Nehoda s fatálnymi následkami postretla známeho slovenského DJ-a, ktorého verejnosť pozná pod menom DJ EKG. Pri nešťastnej udalosti zomrel 53-ročný muž, jazdiaci na rýchlostnej ceste v protismere.

Ilustračný obrázok k článku Známy nitriansky rodák DJ EKG mal autonehodu: Vodič idúci na R1 v protismere neprežil
4
Galéria
Zdroj: Facebook, TASR

Smrťou 53-ročného muža sa skončila dopravná nehoda, ktorá sa stala v sobotu (17.12.) v nočných hodinách na rýchlostnej ceste R1 v smere od Hronského Beňadika na Novú Baňu. „Vodič (33 rokov) osobného motorového vozidla BMW z Nitry sa čelne zrazil s vozidlom Audi A5, ktoré viedol 53-ročný vodič a ktorý jazdil po rýchlostnej ceste v protismere,“ informovala Mária Faltániová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici s tým, že tento muž zraneniam na mieste podľahol. Podľa portálu tvnoviny.sk, sa má v prípade 33-ročného vodiča, ktorý nehodu prežil, jednať o rodáka z Nitry, známeho pod menom DJ EKG.

Vodič BMW a jeho dve spolujazdkyne vo veku 24 a 27 rokov sa zranili ťažko. Alkohol u neho zistený nebol. Ako informovala Mária Faltániová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, pri pitve bolo v krvi nebohého zistené 2,99 promile. .

Škoda na vozidlách je podľa Faltániovej odhadnutá na 75 000 eur. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Na stránke hudobníka na sociálnej sieti pribudol status, ktorého autorom je Ľubo „Syky“ Sýkora. „Priatelia, píšem v mene Mirka DJ EKG Eckera. Ako to už chodí, zlá správa ruka v ruke s tou dobrou. Tá zlá znie, že Mirko, s priateľkou a kamarátkou, mal vážnu autonehodu, čelnú zrážku s autom v protismere. Tá dobrá, chvalabohu, je tá, že i keď si to odniesli nejaké tie stavce a kosti, všetci sú viac-menej v poriadku. Každopádne však Mirka nejaký čas na stagei neuvidíte, aktuálne ho čakajú dve-tri operácie a rehabilitácia. Napriek siedmim zlomeninám ho však neopúšťa optimizmus a zmysel pre humor a verím, že nasledujúce info vám už bude podávať osobne,“ píše sa na oficiálnej stránke hudobníka vystupujúceho pod menom DJ EKG.

Foto: ilustračné

Známy nitriansky rodák DJ EKG mal autonehodu: Vodič idúci na R1 v protismere nep
4
Galéria
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM