Barbara Dallosová Regióny Rôzne Zo Slovenska

Zo starej maringotky čarovné miesto: Pôvabné jarné FOTO žiarskej blogerky

Pridanou hodnotou fotiek žiarskej blogerky je bezprostredná detská radosť. Pozrite si najnovšie zábery, z ktorých srší jarná nálada...

Ilustračný obrázok k článku Zo starej maringotky čarovné miesto: Pôvabné jarné FOTO žiarskej blogerky
9
Galéria
Zdroj: Garderob by Sof&Adamoo

Mladá mamička zo Žiaru nad Hronom sa na svet rada pozerá cez objektív fotoaparátu. A pred tým najčastejšie stoja jej deti, prváčka Sofia a bezmála päťročný Adamko. Zuzana (Vančišinová) Zúbriková (28) vytvára pre svoj blog Garderob by Sof&Adamoo pôsobivé fotky.

Na maringotku natrafili náhodou

Najnovšie foto prírastky na blogu žiarskej mamičky sú, ako inak, jarné. V jednej zo sérií záberov si zapózovali obaja súrodenci spolu v scenérii so starou maringotkou. Tú našla Zuzana náhodou, pri ceste vedúcej do lesa neďaleko nádrže Baywatch.

,,To miesto som objavila asi mesiac dozadu na prechádzke s deťmi. Chodievame tam často, ale tak ďaleko sme predtým ešte nikdy nezašli, keďže mne pri každom šuchote stúpa adrenalín a mám pocit, že všetky zveri vedia, že Zuzka vošla do lesa. Ale hneď som mala jasno v tom, čo tam budeme fotiť," hovorí so smiechom Zuzana.

Zdroj: Garderob by Sof&Adamoo

So slnkom sa otvárajú možnosti

V ďalšej sérii fotiek boli rekvizitou husle. Na malú virtuózku sa na záberoch v ospalej jarnej prírode medzi Slaskou a Kosorínom zahrala Sofia. Hoci na husle nikdy nehrala, chytiť ich vraj vedela tak nejak intuitívne. ,,Husličky som jej len dala do rúčky, deti sú veľmi spontánne a dokážu si poradiť,„ hovorí mamina s tým, že malej modelke nástroj dokonca učaroval: ,,Po tomto fotení ma presviedčala, že chce na husle aj hrať. Tak uvidíme do budúcna, či ju pozitívne naladenie a motivácia neprejde.“

Jar vystriedala zimu len prednedávnom a žiarska blogerka má už teraz nápady, ako využiť slnkom zaliate dni. ,,S prichádza­júcimi lúčmi sa nám otvára veľa možností. Mám už premyslené nejaké témy a spolupráce, je toho dosť. Ale viac neprezradím, nech je to prekvapením," dodáva tajomne.

Blog Garderob by Sof&Adamoo je v súčasnosti nominovaný v súťaži Bloger roka v kategórii Život, kultúra a umenie . Svojím hlasom ho môžete podporiť do konca apríla.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM