Soňa Úreková Ostatné športy

Zvolenskí hráči malého futbalu sa vrátili do hry. Kuriozitou kola deväť gólov kanoniera Zanzibaru

Po zimnej prestávke si futbalisti opäť zmerali sily. A veru, bolo sa na čo pozerať. Obzvlášť v zápase, v ktorom o výsledku rozhodli výkony ostrostrelca. Ako sa darilo jednotlivým tímom?

Ilustračný obrázok k článku Zvolenskí hráči malého futbalu sa vrátili do hry. Kuriozitou kola deväť gólov kanoniera Zanzibaru
Zdroj: TASR

Prvé jarné kolo mestskej ligy v malom futbale s názvom LIMFU Zvolen bolo na programe minulú sobotu. Počas súbojov sa stalo to, čo nikto nečakal. Do hry sa tímy opäť vrátili po zimnej prestávke, počas ktorej nabrali veľa energie potrebnej na víťazstvá.

Tohtoročnú premiéru majú za sebou zatiaľ len prvoligisti, no viacerí sa už nevedia dočkať, kedy nabehnú na futbalový stereotyp na ceste za titulom. O prvý výkop sa postarali Xanto team a Rytieri, ktorých zápas úvodného kola dopadol v celku vyrovnane, no Xanto team bol o čosi lepší, z čoho dokázal v závere druhého polčasu vyťažiť a potvrdiť tak miesto víťaza. Remos remizoval s aktuálnym lídrom L-Trade. Tieto dva tímy patria medzi manschafty s najlepšou formou zo záveru minuloročnej jesene.

V ďalšom stretnutí sa Detroitu nepodarilo pokoriť Oranjes, aj keď v druhom polčase viedol 1:3. V bránke Citizens, ktorí sú na chvoste tabuľky, skončilo štrnásť presných striel Zanzibaru. Najviac sa darilo kanonierovi Dominikovi Kudlíkovi, ktorý sa postaral o deväť presných zásahov.

Vyrovnaný priebeh hry sa čakal aj v poslednom zápase prvého kola, kde medzi sebou súperili dva susedné tímy tabuľky. No stalo sa to, čo nikto nečakal. Na ihrisku Euroteam prekvapil Haligandu, ktorá zo zápasu odchádzala s vysokým počtom inkasovaných gólov.

Malé bodové rozdiely medi mužstvami sľubujú ešte zaujímavý boj o titul. Stred tabuľky zatiaľ ostáva vyrovnaný a do boja o záchranu pravdepodobne nastúpia Rytieri a Citizens.

Čítajte tiež:

Zvolenské námestie sa zmenilo na trať. Napriek nepriazni počasia desiatky bežcov na štarte FOTO

Foto: ilustračné

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM