Stanislav Černák Hokej

Zvolenský kapitán sa dožil Kristových rokov: Juríkovi manželka pripravila chutné prekvapenie

Obľúbený zvolenský hokejista a kapitán HKM Lukáš Jurík sa v piatok dožil Kristových rokov. Sezóna je v plnom prúde a preklápa sa do najdôležitejšej časti, play-off. Bol vôbec čas na oslavu?

Ilustračný obrázok k článku Zvolenský kapitán sa dožil Kristových rokov: Juríkovi manželka pripravila chutné prekvapenie
Zdroj: Dnes24.sk

Zvolenský kapitán Lukáš Jurík sa dožil 33. rokov v piatok, teda v deň, kedy hokejisti HKM zdolali na domácom ľade Martin. Sezóna pomaly vrcholí, pred Zvolenčanmi je najdôležitejšia časť, play-off. Vopred sme tak tipovali, že čas na nejaké veľké oslavy zrejme ani nebol.

„Veru, čas na oslavu nebol. Po zápase s Martinom boli u nás doma nachvíľu najbližší kamoši a na druhý deň prišla rodina na obed,“ povedal pre Zvolen 24 kapitán HKM a pokračoval, „Verím, že dosť času na oslavy bude po úspešnej sezóne.“

Iste je najväčším darom pre Lukáša, jeho malý synček Tobiasko, ktorý mu robí radosť, no boli sme zvedaví, čo zaujímavé dostal Lukáš na narodeniny od svojich najbližších. „Manželka mi upiekla čokoládovú tortu, takže to mi úplne stačilo,“ dodal s úsmevom spokojný hokejista.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM