Veronika Ondo-Cholewová Krimi

15-roční tínedžeri z Michaloviec sa chceli na ulici zmocniť Chevroletu!

Policajti mali prácu. Iba 15-roční chlapci z Michaloviec sa podľa mužov zákona chceli na parkovisku zmocniť osobného auta značky Chevrolet!

Ilustračný obrázok k článku 15-roční tínedžeri z Michaloviec sa chceli na ulici zmocniť Chevroletu!
Zdroj: Dnes24.sk

Muži zákona v Prešove vzniesli obvinenie voči 15-ročnému Leovi a jeho rovnako starému menovcovi z Michaloviec. Ako polícia uviedla, chlapcov z metropoly Zemplína obvinili z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla a z prečinu poškodzovania cudzej veci, oba skutky spáchané formou spolupáchateľstva.

„Chlapci mali v nedeľu 16. augusta v nočných hodinách v Prešove na Ul. Exnárovej na parkovisku v snahe zmocniť sa osobného motorového vozidla zn. Chevrolet, vojsť na ohradené parkovisko, pristúpiť k vozidlu, na ktorom zlomili anténu a s ňou sa snažili prerezať platenú strechu,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Muži zákona uviedli, že v tomto konaní boli vyrušení a prichytení policajnou hliadkou. „Chlapci potrebovali vozidlo na výlet do Bratislavy,“ dodala hovorkyňa. Podľa polície majiteľovi auta vznikla škoda vo výške 3000 eur. „Mladíci boli zadržaní a následne boli umiestnení do cely policajného zaistenia,“ ukončila hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Čítajte tiež:

Podarenému trojlístku mladíkov už klepli po prstoch: Dlho sa z lupu netešili

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM