Kultúra

A je to vonku: Bystrík vydal videoklip k skladbe Na Kráľovej holi

Bystrík so svojou bandou vydáva nový album na ľudovú nôtu. Album i rovnomenná pieseň Na Kráľovej holi vyvoláva pozitívne ohlasy. Veď posúďte sami.

Zdroj: YouTube.com

Nový album obsahuje desať neobyčajných verzií obľúbených slovenských piesní. Tí, čo poznajú Bystríkovu bandu z koncertov vedia, že títo umelci dokážu z ľudovej pesničky spraviť moderne znejúci hit s neskutočnou energiou. Práve tú sa hudobníci pokúsili zachytiť na novom CD, čo podľa doterajších ohlasov zjavne vyšlo.

„Už niekoľko rokov sa venujeme aj ľudovej tvorbe. Máme v kapele veľmi radi folklór a ľudovú muziku a radi ju pretvárame do nášho „Bystríkovského“ štýlu. Veľmi nás to baví, našli sme sa v tom a verím, že to baví aj našich fanúšikov,“ uviedol pre náš web Bystrík ešte pred vydaním albumu.

Pieseň Na Kráľovej holi je vonku aj s videoklipom. Jedná sa o spevákovu najobľúbenejšiu pieseň z nového CD. „Myslím si, že je jednou z najkrajších ľudových piesní. Má silný, až taký hymnický nádych a keď ju hráme na koncertoch, zažívame spolu s publikom úžasnú atmosféru,“ prezradil a dodal, že s bandou budú postupne robiť videoklipy aj na ďalšie skladby z albumu.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM