Barbara Dallosová Regióny Zo Slovenska

Adrenalínová dvojdňovka v centre Kremnice: Ako bude vyzerať Big Air 2020?

Veľká snowboardová a freeskiová paráda sa po ročnej pauze vracia. Organizátori načrtli, ako bude vyzerať Big Air s číslicou 2020.

Ilustračný obrázok k článku Adrenalínová dvojdňovka v centre Kremnice: Ako bude vyzerať Big Air 2020?
Foto: Martin Žilka

Big Air v meste bude písať svoj dvanásty ročník. Minulý rok adrenalínovo-zábavná šou svoju zimnú verziu vynechala a zostala len pri svojej letnej variante na kremnickom kúpalisku.

Zimný Big Air sa vracia a patrí mu termín 7. – 8. februára. Jeho hlavnými dejiskami budú už tradične Štefánikovo námestie, kde sa bude skákať a koncertovať a Kultúrne centrum Akropola, v ktorom ožijú after párty. Organizátormi podujatia sú FRST Crew o. z. spolu s Jägermeistrom a Šafy Production.

Akrobatické skoky snowboardistov a freeskierov si vychutnáme priamo medzi meštianskymi domami lemujúcimi námestie. Jazdcom poslúži skokanský mostík, na ktorého príprave sa už pracuje.

„Tento ročník bude špecifický tým, že v ňom zabojujú jazdci z celej Európy o cenné body do medzinárodného rebríčka Európskeho pohára vo freestyle lyžovaní. Získané body v Kremnici môžu pomôcť najlepším športovcom vydláždiť si cestu na svetový pohár a následne na olympiádu v roku 2022," upresnil organizátor BAVM Ondrej Horváth.

Okrem športových zážitkov v piatok 7. 2. na námestí zahrajú kapely Walter Schnitzelson a DJ DayD. V sobotu 8. 2. sa návštevníci môžu tešiť na poriadnu dávku ska a reggae muziky v podaní skupín Akustika, Medial Banana a Polemic.

S podujatím Big Air v meste sa neodmysliteľne spájajú aj legendárne after párty. V priestoroch Akropoly vystúpia kapely a DJ's zo Slovenska a Česka.

Kompletný line-up vám prinesieme už onedlho.

Nenechajte si ujsť viac noviniek zo Žiaru a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM