han Šport Ostatné športy

Aha, čo robia slovenské biatlonistky cez karanténu: Makajú, študujú a dosahujú vrcholy! (FOTO)

Kvarteto štyroch slovenských biatlonistiek trávi karanténu po svojom. Pozreli sme sa na to, ako a čomu sa vanujú.

Ilustračný obrázok k článku Aha, čo robia slovenské biatlonistky cez karanténu: Makajú, študujú a dosahujú vrcholy! (FOTO)
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk , instagram

Slovenský biatlon bol celú dekádu v réžii Nasti Kuzminovej, ktorá sa stala akýmsi synonymom úspechu športu, ktorý sa skladá z bežeckého lyžovania a streľby. Po jej odchode to už nie je taký biatlon, na akí sme bol zvyknutí.

Úspešné sestry

Žezlo prebrali hlavne sestry Fialkové, Paulína a Ivona. No do ženskej reprezentácie patrí aj Terézia Poliaková či Veronika Machyniaková. Práve na toto kvarteto, ktoré naposledy štartovalo vo Svetovom pohári ako naša štafeta, sme si posvietili.

Všestranná Paulína

Najúspešnejšia spomedzi štyroch dievčat je Paulína, ktorá sa v prvom rade udržuje v kondícii a trénuje všade, kde sa dá. Napríklad si hľadá miesto, kde by mohla robiť cvičenia „so svojou“ váhou. Okrem toho si vybehla na túru alebo si domov objednala suši.

Učiť sa, učiť sa…

Naposledy sa Ivona ukázala so širokým úsmevom a pridala aj komentár: „Úsmev je medicína.“ Predtým ho na tvári až tak často nemala, pretože sa vrhla na štúdium a počas karantény sa trochu „biflila“.

Jeden kopec za druhým

Do slovenskej štafety patrí aj Terézia Poliaková, ktorá sa na instagrame pochválila roztomilým psíkom, ktorého berie všade, kam sa dá. Dokonca aj na vysokohorské výlety. K takým patrí napríklad výstup na Chopok alebo Ďumbier.

Cibrí myseľ

Členkou biatlonového kvarteta je aj mladá Veronika Machyniaková, ktorá využíva tieto dni aj na mentálnu očistu. „Tréning mysle – najbežnejšia aktivita v týchto dňoch,“ napísala Veronika na instagrame, kde ukázala, že čas trávi aj s kolegyňou Teréziou Poliakovou, či oddychom v hojdacej sieti.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM