han Šport Hokej

Aj hokejisti v reklamách vyzývajú: Buďte fér a chráňte seba aj ostatných, VIDEO

Známe tváre sú často súčasťou reklám. Občas sa v nich objavia aj slovenskí hokejisti. Napríklad skúsení obrancovia Ivan Švarný a Tomáš Starosta.

Ilustračný obrázok k článku Aj hokejisti v reklamách vyzývajú: Buďte fér a chráňte seba aj ostatných, VIDEO
9
Galéria
Zdroj: youtube/Kaufland

Od 8. mája sa mali konať vo Švajčiarsku hokejové majstrovstvá sveta, no kvôli pandémii koronavírusu sa ich Medzinárodná hokejová federácia (IIHF) rozhodla zrušiť. Prídeme tak o tradičné „fandenie“ slovenským hokejistom. Práve počas tých dní sa vo všetkých médiách objavovali reklamy na hokej.

Známe reklamy

Medzi tie najvtipnejšie patrili aj „šoty“ z dielne generálneho partnera Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH), obchodného reťazca Kaufland. Veď, kto by si nepamätal na výroky obrancov Tomáša Statostu a Ivana Švarného. „Pekné klobásky tam nasekal,“ hovorí v jednej staršej reklame Švarný a Starosta sa zamyslí a vyriekne: „Jój, klobásky.“

Aj s gulášom…

Presne tak, guláš sa stal hlavnou témou niektorých „šotov“. Azda povestným výrokom je tento: „Ach, taký fajný kotlíkový, dal by som si,“ hovorí v ďalšej reklame z nedávnej minulosti Starosta. Práve ostrieľaný bek Dukly Trenčín sa objavil aj v nových reklamách, v ktorých podporuje boj proti koronavírusu.

Nakrúcali doma

Nové scénky pripravil aj druhý reprezentačný bek Ivan Švarný, ktorý poslednú sezónu strávil vo Zvolene. „Prepáčte, pri hokeji si musím chrániť nos i ústa, preto nosíme chrániče. Teraz musíme byť všetci féroví, chrániť seba aj ostatných. Pri nákupoch, prosím, používajme ochranné rúška,“ hovorí Ivan vo videu, v ktorom vyzýva všetkých ľudí v aktuálnej „dobe koronavírusu“, aby rešpektovali a dodržiavali nosenie rúšok. Táto, ale aj druhá reklama sa natáčala u Švérneho doma.

Herec alias hokejista

Švarný nahral aj druhé video, kde spomína, že nie je fér, keď zhodí hokejista rukavice. Apeluje na ostatných, aby v obchodoch používali tiež ochranné rukavice, aby boli fér. Ako však nakrúcanie prebiehalo? „Kým minule bol okolo mňa štáb asi z dvadsiatimi ľuďmi, teraz boli len dvaja. Opatrenia sú prísne a treba sa nimi riadiť,“ prezradil pre dnes24.sk Švarný. Kapitán HKM Zvolen ešte priznal, že si nakrúcanie užíval: „Bolo to super z toho dôvodu, že som mohol byť doma a tiež, že týmito videami pripomíname dodržiavanie opatrení.“

Zaujali vás nové reklamy?

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM