Katarína Oravská Rôzne

Aké sú ich dovolenkové plány? Známi Brezňania prezradili, ako budú oddychovať počas leta

Obdobie dovoleniek, pohody pri vode, výletov, turistiky, festivalov a oddychu je tu. Spýtali sme sa preto známych Brezňanov, ako budú tráviť svoje prázdniny oni.

Ilustračný obrázok k článku Aké sú ich dovolenkové plány? Známi Brezňania prezradili, ako budú oddychovať počas leta
Zdroj: TASR

Hoci Ivan Minčič je rodákom so Sniny, u nás v Brezne je dobre známy. Obranca futbalového klubu ŽP Šport Podbrezová, prezradil, že jeho dovolenka skončila. Príprava na novú sezónu je totiž v plnom prúde, ale on si „dovolenku“ predĺžil. „Dávam si do kopy koleno po operácii menisku, takže ju trávim rehabilitáciami, aby som mohol čo najskôr naskočiť do tréningového kolotoča. Ale určte by som chcel stráviť dovolenku niekde pri mori, ale aj taký je život,“ hovorí Minčič.

Nikam sa neponáhľať

Mladá biatlonistka z Čierneho Balogu z klubu Valaská-Osrblie Paulína Fialková strávi celé leto trénovaní na sústredeniach.

„Dovolenku mám až prvé dva septembrové týždne. To vyrazím na týždeň k moru. Taká oddychovka. Úplne vypnúť a zrelaxovať telo aj hlavu po náročnom tréningovom období. To je aj moja dovolenka snov. Na krásnom mieste, v horúcom a slnečnom počasí, s výborným jedlom,“ povedala nám Fialková.

Druhý voľný týždeň by chcela ísť niekde na výlet, napríklad na trochu romantiky do Benátok. „Sedieť a piť kávu niekde v malebnej uličke a nikam sa neponáhľať,“ usmiala sa.

Vyspovedali sme aj chalanov z breznianskej kapely The Elements. Klávesák a gitarista Dušan Veverka, zatiaľ plány na dovolenku nemá, ale verí, že sa mu snáď na konci leta s rodinou poradí vycestovať niekde k vode. „Dovolenka snov je pre mňa kopec času pre rodinu bez akýchkoľvek (nielen pracovných) povinností, na mieste a prostredí až tak nezáleží,“ dodal s úsmevom.

Whisky trip s priateľmi

„Dovolenka – nič, iba nahrávanie albumu a predĺžené víkendy typu splav či turistika,“ skonštatoval bubeník Martin Šulek. Ako ďalej prezradil, vysnívanú dovolenku si predstavuje len s pár ľuďmi rovnakej krvnej skupiny, svojvoľne cestovať po zemeguli s nekonečnou nádržou v aute či lodi, motorke, vrtuľníku alebo aj ponorke a hlavne mať od všetkých pokoj.

Spevák, líder a basgitarista kapely Peťo Šulek sa teší na nahrávací týždeň s The Elements. „Okrem toho je možné že si urobím nejaké dovolenkové cesty okolo služobiek, ktoré sa ešte len črtajú. Zatiaľ sa skloňovali Bali a Dubai.“

„Dovolenka snov by bola stráviť v izolácii od sveta pár dní a duchovne sa zahĺbiť. A potom vyraziť na whisky trip po Škótsku a ich slávnych destilerkach s pár priateľmi rovnakej krvnej skupiny,“ pokračoval P.Šulek.

Gitarista Rado Bútora plánuje týždeň dovolenkovať v júli a dva ešte v auguste. „Vo všeobecnosti, na pláži ležať nemienim,“ dodal s úsmevom Bútora.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM