Alexandra Kolínská Rôzne

Aké sú ich dovolenkové plány? Známi Košičania prezradili, ako budú oddychovať počas leta

Obdobie dovoleniek, pohody pri vode, výletov, turistiky, festivalov a oddychu sa nám pomaly blíži. Spýtali sme sa preto známych Košičanov, ako budú tráviť svoje prázdniny oni.

Ilustračný obrázok k článku Aké sú ich dovolenkové plány? Známi Košičania prezradili, ako budú oddychovať počas leta
Zdroj: TASR

Primátor nevynechá každodenný beh

Primátor Richard Raši pre náš portál prezradil, že dovolenkový čas strávi dovolenkou so svojou rodinou, buď v Taliansku, alebo pri „slovenskom mori“ v Chorvátsku. "Keďže mám celý rok veľa práce, uprednostňujem skôr pokojné dovolenky, rozhodne ale počas nich nevynechávam šport, hlavne každodenný beh. Veľmi rád mám aj naše celoročné rodinné víkendové prechádzky z Jahodnej do Košíc,“ uviedol košický primátor.

Košický chirurg pocestuje do Bernu a na Korziku

Známy košický lekár hokejistov HC Košice Jozef Kubašovský priznal, že dovolenku bude mať tento rok pracovnú aj oddychovú. „Spolu s manželkou, ktorá sa venuje psychológii, sa vyberieme na odbornú akciu do sveta, presnejšie budeme v Európe, vo švajčiarskom Berne, kde sa uskutoční 14.Európsky kongres športovej psychológie. Tam budeme týždeň a potom pôjdeme trochu relaxovať na Korziku. Dúfam, že cestovanie autom zvládnem,“ prezradil Kubašovský.

Divadelníčka oslávi okrúhliny

„Neviem sa dočkať slnečných dní a pobytu na chalupe v Hnileckej doline, je to pre mňa ten najväčší relax uprostred kvetov, hubárskeho raja, psov a priateľov. Budem tam tráviť každý voľný deň, počas letných prázdnin, dokonca rada Košice zvládam aj na otočku, len aby som neprišla o nádherné večery pod Prakovskou oblohou,“ povedala nám šéfka staromestského divadla Ľuba Blaškovičová.

„S výnimkou dvoch týždňov, ktoré si už niekoľko rokov užívam v zahraničí: jeden v júli Prahe, na skvelom pouličnom festivale Za Dveřmi, kde sa stretávam s kamarátmi divadelníkmi a nachádzam inšpirácie do Imaginácii a druhý v auguste na ostrove Preko v Chorvátsku, ktoré som znovuobjavila po 28 rokoch,“ dodala.

„Tam pri vínku s priateľmi oslávim aj ďalšie životné okrúhliny, ktoré ma verím, neminú,“ prezradila.

Hovorca hasičov na chalupe, hovorkyňa colníkov v Prahe

„Mám malého syna, ktorý mal šestnásť mesiacov, čiže my nejakú veľkú dovolenku mimo Slovenska určite neplánujeme. Naša tohtoročná dovolenka bude zrejme niekde v okolí Košíc, pravdepodobne na chalupe,“ povedl nám hovorca košických hasičov Tomáš Berzetei.

„Letnú dovolenku zatiaľ nemám naplánovanú. Pravdepodobne budem tráviť celé leto z Košíc nepohnem :) ale o dva týždne si urobím krátky výlet do Prahy,“ prezradila hovorkyňa košických colníkov Natália Zadubanová.

Foto: ilustračné

FOTO: Známi Košičania prezradili, ako budú oddychovať počas leta :)
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM