Ľubomír Hudačko Regióny Regióny

Ako Honzo z Čiech hľadal Dominiku: Neuveriteľný romantický príbeh z východu!

Na východe Slovenska sa odohral naozaj krásny a nevšedný romantický príbeh. Honzo z Českej republiky sa rozhodol nájsť dievčinu, ktorú stretol v ďalej cudzine počas minulého leta. Táto story nemá chybu!

Ilustračný obrázok k článku Ako Honzo z Čiech hľadal Dominiku: Neuveriteľný romantický príbeh z východu!
Zdroj: Dnes24.sk

Ján z Česka dievča stretol v zahraničí, ale vedel o nej len pár informácií. Napokon sa rozhodol pre naozaj nevšedný krok. A to ozvať sa na magistrát mesta, z ktorého vedel, že dievčina pochádza.

Nevšedná požiadavka

Na prešovský mestský úrad tak prišla netradičná požiadavka. Mladík Ján zo susednej Českej republiky totiž prosil o pomoc pri hľadaní daného dievčaťa. Pátral po Dominike, ktorá ho zaujala ešte minulý rok v lete v ďalekom Turecku. Vedel však o nej len málo.

Svoj príbeh Ján počas hľadania už rozpovedal sám. „Som mladý chlapec z Česka. Minulý rok som bol v Turecku a stretol tam jedno dievča. Chcel by som sa veľmi s tou dievčinou ešte spojiť, alebo ju vidieť. Už som skúšal všetko. Tak mi napadlo, že skúsim ešte niečo. Volá sa Dominika, neviem bohužiaľ ale jej priezvisko. Má 17 rokov, strednú postavu a blonďato-hnedé vlasy,“ uviedol mladík.

Šťastné pokračovanie

Mesto sa rozhodlo pomôcť a tí, čo Dominiku spoznali sa mohli ozvať na mailovú adresu magistrátu. No a príbeh mal napokon šťastné pokračovanie. Dominiku sa onedlho totiž naozaj podarilo nájsť!

"Veľmi ďakujem. Dominika mi napísala. Po polroku som šťastný, s Dominikou som v kontakte. Určite za ňou pôjdem, budem sa o to snažiť v najbližšej dobe,“ napísal nadšený Ján. Stalo sa tak po tom, čo mu z mestského úradu oznámili, že Dominiku, ktorú už pol roka márne hľadal, sa podarilo vyhľadať a že jej už zaslali na neho kontakt.

Mladú dievčinu sa podarilo nájsť vďaka výzve, ktorá bola zverejnená na internete. K situácii sa vyjadrila aj samotná Dominika. "Áno, ja som bola v Turecku a na Jána si pamätám. Dokonca som sa ho pokúšala tiež hľadať, ale nedarilo sa mi to,“ zareagovala po tom, čo si na webe prečítala Jánovu výzvu. Z magistrátu dostala na Jána kontaktnú mailovú adresu, na ktorú mu hneď napísala. Tento nevšedný príbeh hľadania tak mal napokon šťastnú bodku.

Pozrite si tiež:

Na svete je nová šupa ako ušitá pre východniarov: Prekoná rekordnú hitovku Vypic a žic?!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM