Tlačové správy

Ako si vybrať tú správnu kabelku?

Tvrdíte, že kabeliek nemáte nikdy dosť? To je možno pravda, ale sú všetky také, ktoré vám pristanú a využívate ich? Alebo sa vo vašom šatníku nájdu aj kúsky, ktoré ste si kúpili len kvôli nákupnému ošiaľu?

Ilustračný obrázok k článku Ako si vybrať tú správnu kabelku?
Zdroj: TASR

Poradíme vám, na čo si pri nákupe kabeliek dávať pozor, aby ste si už nikdy nekúpili žiadnu takú, ktorú nebudete nosiť.

Prispôsobte tvar kabelky svojej postave

Predtým, ako si vôbec začnete vyberať kabelku, položte si otázku: „Na čo budem túto kabelku používať?“ Či chcete elegantnú kabelku na spoločenské udalosti alebo veľkú športovú kabelku do posilňovne, až keď odpoviete na túto otázku pokračujte v nákupe. Tvar kabelky si vyberte podľa vašej postavy – keď ste štíhla a vysoká, pristanú vám veľké hranaté a okrúhle kabelky. Ak ste plnšej postavy nekupujte si malé okrúhle kabelky, ale také v tvare fľašky.

Prispôsobte farby ročnému obdobiu

Je jar? Osviežte svoj outfit kabelkou jemnej pastelovej farby. V lete nemáte žiadne obmedzenia, môžete sa vyblázniť a vybrať farbu, akú chcete. Na jeseň sa nosia tóny červenej a hnedej, ktoré ladia so zafarbenými listami, no a v zime? V zime voľte jednoznačne kabelku bielej farby. Chcete tip? Zlaďte farbu svojej peňaženky s kabelkou, je to veľmi pekné a ženské.

Z akého materiálu?

Kožená kabelka nikdy nebude out. Je večná ako diamanty. V lete môžete experimentovať aj so slamenými alebo ratanovými kabelkami. A textilné? Tie sú vhodné na šport a na slnečné dni, rozhodne s ňou však nič nepokazíte. Ak vás vždy fascinoval popruh kabelky, ktorý zvýrazňoval prsia a sama ste po tomto „doplnku“ túžili, ale boli ste obdarená niekde inde, pokojne pouvažujte nad silikónovými implantátmi, nikto sa na vás nebude pozerať pomedzi prsty. Je rok 2015 a estetické zákroky sú samozrejmosťou. Zvýraznite svoju ženskosť kabelkou a nechajte vyniknúť svoje prednosti.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM