Tlačové správy

Ako vidia postup Slovenska na MS vo futbale 2022 stávkové kancelárie

Majstrovstvá sveta vo futbale sa uskutočnia na prelome novembra a decembra 2022, teda približne o rok. Dejiskom šampionátu bude Katar, a tak okrem športovej výzvy bude pre účastníkov dôležité vyrovnať sa aj s horúcou klímou. Našťastie, úvod turnaja je naplánovaný na začiatok zimných mesiacov.

Ilustračný obrázok k článku Ako vidia postup Slovenska na MS vo futbale 2022 stávkové kancelárie
Zdroj: unsplash.com

O účasť na finálovom turnaji sa v súčasnosti bojuje v kvalifikácii. Tá pozostáva z 10 skupín, v ktorých sa nachádza 5 – 6 futbalových reprezentácií. Jednotlivé národné tímy súťažia o účasť na turnaji vo vzájomných zápasoch. Pri registrácii do jednotlivých stávkových kancelárii odoporúčame využiť exkluzívne bonusové kódy, vďaka ktorým môžete získať najvýhodnejšie vstupné bonusy. V tejto chvíli je kvalifikácia v druhej polovici a o účasť na MS v Katare sa usiluje aj Slovenská futbalová reprezentácia.

Slováci bojujú o postup v skupine H

Slováci bojujú o postup v skupine H spolu s reprezentáciami Chorvátska, Ruska, Slovinska, Cypru a Malty. V doterajšom priebehu zverenci trénera Tarkoviča odohrali už 6 zápasov. Nie všetky duely, najmä s papierovo slabšími súpermi, dopadli podľa predstáv hráčov aj slovenských fanúšikov. Futbaloví odborníci, ale vidia v slovenskom tíme potenciál a bude zaujímavé sledovať, či ho hráči dokážu na ihrisku premeniť na konečný postup.

Slovákov čakajú v kvalifikačnej skupine posledné 4 zápasy. Stávkové kancelárie už vypísali kurzy na konkrétne duely a podľa nich je možné zistiť, aké šance dávajú našim futbalistom v jednotlivých zápasoch aj v celkovom umiestnení v skupine.

Najbližšie zápasy Slováci odohrajú proti favoritom v skupine

Najbližšie zápasy Slováci odohrajú proti favoritom v skupine Rusku a Chorvátsku. Jedná sa o odvetné zápasy, kde môžu naši reprezentanti získať celkové prvenstvo v skupine a zabezpečiť si tak postup na hlavný turnaj MS. Momentálne sa slovenskí futbalisti v tabuľke svojej skupiny nachádzajú na treťom – nepostupovom mieste.

Stávkové kancelárie ponúkajú možnosť tipovať aj celkového víťaza kvalifikačnej skupiny. Pozrieme sa detailnejšie na jednotlivé stávkové kancelárie a ich kurzy, ktoré boli vypísané nielen na zvyšné zápasy kvalifikácie, ale aj na celkového víťaza skupiny. Pri tipovaní má každý tipér možnosť získať bonusový kód, ktorý sa dá použiť pri ďalšom tipovaní a tiež aj pri iných hrách na weboch stávkových kancelárií.

Aké sú šance Slovákov podľa stávkovej kancelárie Niké

Ako vidia šance na postup našich bookmakeri Niké? Tie slovenskí futbalisti odohrajú v najbližších dňoch na štadiónoch súperov. Najprv sa odohrá zápas v Rusku, následne v Chorvátsku. Kurz na výhru Slovenska proti Rusku je 4,7. V druhom zápase proti favorizovanému Chorvátsku je kurz na výhru našej reprezentácie až 5,81.

Predošlé zápasy kvalifikácie ukázali, že vyhrať nad silnejšími súpermi nebude nemožné. Na domácej pôde sme Rusko porazili 3:1 a v zápase proti Chorvátom zaznamenali Slováci tesnú prehru 0:1. Stávková kancelária Niké ponúka aj možnosť tipnúť celkového víťaza skupiny H. Na výhru favorita celej skupiny Chorvátsko, ktorý je momentálne na jej čele s 11 bodmi, je kurz 1,68. Na výhru Slovenska je kurz 13.

Synottip vidí šance Slovenska optimistickejšie

Synottip je optimickejší. Kurz na výhru v zápase s Ruskom je 4.56. V súboji s Chorvátskom je kurz na našich futbalistov 6,0. Synottip ešte nezverejnil kurzy na celkové víťazstvo v skupine ani ďalšie zápasy, ktoré sa odohrajú do skončenia kvalifikácie.

Aktuálne bonusy jednotlivých stávkových kancelárií umožňujú získanie voľných spinov, ktoré je možné využiť pri hraní rôznych hier a získať tak zaujímavé výhry aj mimo tipovania zápasov.

Doxxbet je opatrný a dáva väčšie šance súperom

Doxxbet je opatrný a dáva väčšie šance súperom slovenských futbalistov. V súboji s Ruskom, ktorý sa odohrá už tento piatok v Kazani je kurz na výhru Slovákov 4,7. Na zápas s prvým tímom kvalifikačnej skupiny Chorvátskom, je kurz na výhru reprezentácie Slovenska až 6,2.

Doxxbet v súčasnosti vypísal aj kurzy na celkového víťaza jednotlivých kvalifikačných skupín. Na víťazstvo Slovenska je kurz 13,0 čo je totožné číslo s kanceláriou Niké.

Tipsport favorizuje Rusko

Tipsport favorizuje v najbližšom zápase Rusko, na ktorého víťazstvo je vypísaný kurz 4,72. Zápas odohrá naša reprezentácia na štadióne súpera. Zápas s Chorvátskom sa v ponuke ešte nenachádza.

Stávková kancelária ponúka navyše možnosť tipovať víťaza skupiny. Na celkové prvenstvo Chorvátska je kurz 1,60 na Rusko je 2,70. Výhru Slovenska v skupine vyhodnotila stávková kancelária kurzom až 22,00.

Stávková kancelária Fortuna je tiež opatrná

Fortuna je opatrná. V najbližších zápasoch kvalifikácie našim veľa šancí na úspech nedáva. Pre zápas s Ruskom je kurz na výhru našej reprezentácie 4,8. Pre zápas s výborne hrajúcim Chorvátskom na jeho štadióne v Osijeku je kurz na výhru Slovenska až 5,9.

Príjemným spestrením tipovania zápasov je aj možnosť získavania bonusov. Súčasné akčné bonusy sú dostupné u všetkých stávkových kanceláriách. Ich využitím získa každý tipér možnosť zahrať si doplnkové hry so zaujímavými finančnými výhrami.

Tipos verí Slovákom najmä proti Rusku

Tipos verí Slovákom najmä proti Rusku a tu je, v porovnaní s inými stávkovými kanceláriami, kurz na výhru našej reprezentácie o niečo priaznivejší, konkrétne 4,50. Do ďalšieho zápasu s Chorvátskom vstupuje reprezentácia Slovenska v úlohe outsidera a tomu zodpovedá aj kurz na výhru našej reprezentácie, ktorý je až 6,0.

Slovenskí futbalisti môžu nakoniec prekvapiť

Slovenskí futbalisti môžu nakoniec prekvapiť aj napriek predpovediam stávkových kancelárií. Väčšina kurzov jasne hovorí, že veľa šancí na výhru sa našim reprezentantom v najbližších dvoch stretnutiach nedáva. Príležitosť teda budú mať v ďalších dvoch, proti Slovinsku a Malte. Aj tu budú mať futbalisti Slovenska veľmi ťažkú úlohu a bude potrebné vybojovať aspoň druhé miesto v skupine, ktoré im zaručí účasť v baráži. Tam budú môcť zložiť reparát a pokúsiť sa o postup na hlavný turnaj do Kataru v dodatočných zápasoch.

Stávkové kancelárie ponúkajú pri každej transakcii akčné bonusy v podobe vstupného bonusu, prvej stávky zadarmo a bez rizika alebo štartovací bonus. Tipovanie na zápasy kvalifikácie na Majstrovstvá sveta sa tak stávajú atraktívnejšími a najmä začínajúci tipéri majú jedinečnú možnosť začať tipovať a vyhrávať.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: bonusovekody.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM