Tlačové správy

Akú výstuž nájdeme v podprsenkách? Ktorá je pre nás najvhodnejšia?

Každé dievča sa teší, keď mu mama kúpi prvú podprsenku. Naopak, každá dospelá žena sa teší, keď si ju po celom dni môže dať dole. V našej spoločnosti je bežné, že si ženy nekupujú správnu veľkosť a tvar, čoho dôsledkom je, že sa celý deň cítia nepohodlne a upnuto.

Ilustračný obrázok k článku Akú výstuž nájdeme v podprsenkách? Ktorá je pre nás najvhodnejšia?
Zdroj: Shutterstock.com/AbElena

Zistite, aké podprsenky poznáme a kúpte si takú, v ktorej vám bude skutočne príjemne.

Podprsenky sú častokrát veľkým tabu v konverzáciách medzi ľuďmi, ale aj medzi samotnými ženami. Ak žene nesedí podprsenka, nikomu o tom nepovie a nespýta sa na radu svojej kamarátky alebo predavačky v obchode. Čo by ste o tejto spodnej bielizni mali vedieť?

Vo všeobecnosti poznáme tri typy:

  • vystuženú,
  • polovystuženú,
  • nevystuženú.

    Čím sa jednotlivé typy vyznačujú?

1. Vystužená podprsenka

Pevne tvarovaná podprsenka patrila vždy medzi najobľúbenejší typ. Košíčky sú vystužené, čo znamená, že majú nejakú podpornú látku, ktorá zabezpečí, aby všetko držalo tam, kde má. Pri vystuženom type sa nemusíte báť, že by vaša hruď nebola vytvarovaná. Funkčnosť ramienok závisí od konkrétneho predajcu. V ponuke sú modely s prišitými ramienkami, ale aj s takými, ktoré viete odopnúť.

2. Polovystužená podprsenka

Ako spoznáte polovystuženú verziu? Je to jednoduché. Spodná časť bude spevnená a tvarovaná, vrchná časť bude voľnejšia a nebude taká napnutá. Takýto typ je vhodný pre všetky ženy, ktoré sa chcú cítiť celý deň pohodlne, a zároveň mať aspoň nejakú oporu poprsia. Sú vhodné pre ženy, ktoré nosia väčšiu aj menšiu veľkosť podprseniek. Takýto typ by určite nemal chýbať žiadnej žene.

Ak zháňate novú kvalitnú podprsenku, nezabudnite pri nákupe využiť zľavové kódy. Napríklad zľavový kód Saxana vám poskytne zľavu priamo na luxusnú spodnú bielizeň.

3. Nevystužená podprsenka

Nevystužené prevedenia majú veľkú výhodu oproti vyššie dvom spomenutým. Sú veľmi pohodlné a nič vás na nich netlačí. Ocenia ich najmä ženy s väčším poprsím, avšak aj ženy s menším si ich môžu dovoliť, len budú potrebovať správnu veľkosť. Ak vás bolieva chrbát či nemáte radi otlačené okraje zo spodnej bielizne, skúste si niekedy obliecť na celý deň nevystužený model. Je možné, že vám vaše problémy ani nenapadnú, pretože ani nebudete mať pocit, že nosíte spodnú bielizeň.

Či ste sa rozhodli pre vystuženú, polovystuženú alebo nevystuženú verziu, nezabudnite pri kúpe využívať zľavové kupóny, ktoré vám niekedy vedia okrem zľavy zabezpečiť aj dopravu zdarma. Napríklad Footshop zľavový kupón vám poskytne zľavu 7 % na celý nákup.

Nezabudnite tiež na to, že pri podprsenkách ide o kvalitu a nie o kvantitu. Čím kvalitnejšiu máte, tým dlhšie vám vydrží. Je tiež pravdepodobné, že kvalitné podprsenky sú vyrobené z dobrých materiálov, ktoré sa vám budú príjemne nosiť.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Seocentrum s.r.o.
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM