Ľubomíra Karmanová Kultúra

Aplikácia na telo dráždi fantáziu: Pozrite, s akou kreáciou upútala Lučenčanka Zuzka porotu!

Ku krásnej žene patrí krásny make-up. V našej mladej generácii ale rastú výrazné talenty. Zuzka Mrišová z Lučenca zabodovala s takouto umeleckou kreáciou. Pozrite si FOTO!

Ilustračný obrázok k článku Aplikácia na telo dráždi fantáziu: Pozrite, s akou kreáciou upútala Lučenčanka Zuzka porotu!
Zdroj: Dnes24.sk

Majsterka odborného výcviku SOŠ hotelových služieb a dopravy Zuzana Mrišová na súťažiach žne samé úspechy. Na poslednej, v súťažnej téme Karneval v Benátkach, si vybojovala 3. miesto.

Aplikácia na telo je vlastne make – up, ktorý vizážista nanáša na tvár, ruku, alebo dekolt modelky. Na súťaži si líčenie vyžaduje maximálne sústredenie. „Odborná porota hodnotí kreativitu, celkový dojem a čistotu prevedenia,“ konštatuje organizátorka jednej zo súťaží Renáta Lenčéšová.

Ako prezradila vizážistka Zuzana, téma súťaže je známa už vopred a tak má dosť času nájsť si inšpiráciu. „Inšpirácie zbieram na internete a svoju predstavu si potom vyskúšam na modelke,“ prezrádza Zuzana.

Aj keď sa zúčastňuje rôznych súťaží v líčení, najviac jej učarovala práve aplikácia na telo. „Pri tomto štýle môžem naplno prejaviť a prezentovať svoju fantáziu, odviazať sa,“ hovorí.

Ako majsterka odborného výcviku v odbore kozmetička a vizážistka, odovzdáva svoje skúsenosti aj svojim žiačkam. K tým najúspešnejším patria Michaela Chovanová, či Michaela Molnárová. „Vediem ich k tomu, aby v živote niečo dokázali. Viaceré sa už umiestňujú na popredných priečkach rôznych vizážistických súťaží,“ dodala na záver talentovaná vizážistka.

Foto: Peter Porubčan

Pozrite si aký parádny výtvor sa podaril mladej Lučenčanke
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM