Webnoviny - Svet

Arménsko - Slovensko 1:0 priebežne

WEBNOVINY.SK

Slovenská futbalová reprezentácia Foto: SITA/Michal BurzaJEREVAN 8. októbra (WEBNOVINY) –

Domáci hráč Movsisyan skóroval v 24. minúte do bránky Jána Muchu. Slováci do 24. minúty nevystrelili na súperovú bránu ani jednú strelu.

Článok aktualizujeme.

Do základnej zostavy Slovenska na piatkové stretnutie B-skupiny kvalifikácie o postup na futbalové majstrovstvá Európy 2012 proti domácemu Arménsku (výkop o 17.00 h SELČ) sa hlavný tréner Vladimír Weiss st. rozhodol zaradiť aj defenzívneho stredopoliara Kamila Kopúnka.

V bránke bude tradične Mucha, obranné kvarteto nastúpi v zložení Pekarík, Škrtel, Saláta a Zabavník. Pred nimi bude „čistiť“ priestor dvojica štítových záložníkov Karhan – Kopúnek, o ofenzívu stredu poľa by sa mali starať Weiss ml., Hamšík a Stoch. Na hrote útoku bude jediným vysunutým hráčom Šesták.

Z 21-členného kádra, ktorý so sebou slovenský lodivod zobral do Jerevanu, sa na zápasovú súpisku nezmestili brankár Martin Dúbravka a útočníci Jakub Sylvestr s Tomášom Oravcom.

Duel medzi Arménskom a Slovenskom pískajú talianski arbitri na čele s Danielem Orsatom, ktorému budú na čiarach pomáhať jeho krajania Stefano Ayroldi a Riccardo Di Fiore. Štvrtým rozhodcom je Sebastiano Peruzzo rovnako z Talianska.

Základné zostavy:

Arménsko: Berezovskij – Mkojan, Hovsepjan, Arzumanjan, Artak Jedigarjan – K. Mkrtčjan – Pačadžjan, Mchitarjan, Pizzelli, Ghazarjan – Movsisjan Slovensko: J. Mucha ml. – Pekarík, Škrtel, Saláta, Zabavník – Karhan, Kopúnek – Weiss ml., Hamšík, Stoch – Šesták

SITA – od vyslaného redaktora Miroslava Antola

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM