Ostatné športy

FOTO: Senzačný Haring. Cyklista bystrickej Dukly ovládol preteky v Chorvátsku

Martin Haring zvíťazil na medzinárodných pretekoch MTB XCO kategórie UCI C1 v chorvátskom meste Gronjan.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Senzačný Haring. Cyklista bystrickej Dukly ovládol preteky v Chorvátsku
3
Galéria
Zdroj: Dukla Banská Bystrica

Martin Haring (Dukla Banská Bystrica) jazdí v tejto sezóne vo výbornej forme. Po triumfoch v Turecku, Srbsku, Rumunsku a na Slovensku si na svoje konto pripísal ďalšie hodnotné prvenstvo. V chorvátskom meste Gronjan zvíťazil v pretekoch MTB XCO kategórie UCI C1. Slovensku tak do olympijského rebríčka horskej cyklistiky pripísal ďalších 60 bodov UCI.

„Už cestou do Chorvátska nám vkuse pršalo, ale mne dážď na pretekoch nevadí. Dokonca sa mi jazdí lepšie, než za slnečného a teplého počasia. Daždivo a šmykľavo bolo aj počas pretekov. Nenechal som nič na náhodu a od prvého momentu som sa snažil odpútať sa od súperov, urobiť si náskok pre prípadné technické problémy a tiež aby som sa vyhol stretu a pádom. Zišla sa tu celkom veľká konkurencia z Talianska, Chorvátska, Čiech, Slovinska, Urajiny, Nemecka, Francúzska, keďže tých C1 nie je tento rok veľa,““ napísal po príchode do cieľa Martin Haring.

„Som rád, že aj tentokrát mi to vyšlo a na konto Slovenska som mohol pripísať ďalších 60 bodov UCI. Tréner Martin Fraňo ma za tie roky už dobre pozná a v tejto sezóne mi tréningy a program nastavil naozaj perfektne. Dúfam, že budem v tomto trende pokračovať aj naďalej,“ dodal.

V OBRAZOCH: Haring zvíťazil na medzinárodných pretekoch v Chorvátsku
3
Galéria
Zdroj: Dukla Banská Bystrica
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM