Anton Hrachovský Hokej

Barážový súper Nových Zámkov preriedil káder: Skončili skúsení útočníci

Nepresvedčivé výkony piešťanských ´havranov´ v prebiehajúcej baráži o Tipsport ligu si v kabíne vyžiadali prvú daň. Hráči z kúpeľného mesta sú priebežne na poslednej - tretej priečke barážovej tabuľky znamenajúcej zostup. Vedenie klubu zareagovalo vyškrtnutím dvojice skúsených útočníkov zo súpisky.

Ilustračný obrázok k článku Barážový súper Nových Zámkov preriedil káder: Skončili skúsení útočníci
Zdroj: TASR

Hokejoví útočníci René Školiak (na snímke vľavo) a Milan Kolena (vpravo) predčasne ukončili svoje pôsobenie v tíme ŠHK 37 Piešťany. Ako informovala klubová webstránka, obaja už káder ´havranov´ opustili a ďalej sa s tímom nebudú pripravovať.

„Po vzájomnej dohode sme rozviazali zmluvu s René Školiakom a podobne aj s Milanom Kolenom. K dnešnému dňu v našom mužstve skončili,“ povedal v utorok bez ďalšieho upresnenia generálny manažér Piešťan Jaroslav Laifer pre klubový web.

René Školiak (37) prišiel do kúpeľného mesta počas sezóny z krachujúcej Skalice, za Piešťany odohral 14 zápasov s bilanciou dva góly a päť asistencií. Milan Kolena (21), ktorý bol v minulosti i kapitánom reprezentácie do 18 resp. 20 rokov, nazbieral v rovnakom počte odohratých stretnutí dve asistencie.

Piešťancov čakajú najbližšie domáce súboje s Novými Zámkami, respektíve Bardejovom. V barážovej tabuľke sú po odohratí prvých troch stretnutí so ziskom dvoch bodov na zostupovej tretej pozícii.

Aktuálna tabuľka play out Tipsport ligy

# Tím Z V Vp Pp P Skóre Body
1. Bardejov 4 2 0 1 1 11:9 7
2. Nové Zámky 3 2 0 0 1 8:7 6
3. Piešťany 3 0 1 0 2 7:10 2

Čítajte aj:
Nové Zámky začali proti Bardejovu vo veľkom štýle, potom však prišiel šok!
Dominik z novozámockého fanklubu: Klobúk dole pred tohtoročnou sezónou!
Hokejisti Nových Zámkov si užívajú divácke návštevy, Chovan verí v postup
Nové Zámky hostili v baráži extraligistu, takto u nás dopadli Piešťany
Predstavenie barážového súpera – ŠHK 37 Piešťany

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM