Tlačové správy

Bez latexu, bez problémov

K vyrovnanému partnerskému životu patrí aj ten milostný, ktorý sa odohráva za zavretými dverami a je vlastný len zasväteným. Idete doň naplno a prirodzene alebo máte radšej istotu a chránite sa?

Ilustračný obrázok k článku Bez latexu, bez problémov
Zdroj: TASR

Možno tomu nebudete veriť, ale kondómy sa používali už v časoch pred naším letopočtom. Neboli pravda tak sofistikované, ani vyrobené z materiálov, z ktorých sa vyrábajú dnes. Rôzne zvieracie membrány však časom nahradil latex a ďalšie materiály.

Nelatexové prezervatívy

Možno aj v minulosti nie každý muž znášal zvieracie črievko na svojom prirodzení. Ani dnes latexovú klasiku každé telo dobre neprijme. Mocná ruka trhu vyhovela aj zákazníkom s alergiou na latex, pre ktorých sú bezlatexové kondómy tou správnou odpoveďou. Prezervatívy vyrábané z polyizoprénu alebo polyuretánu patria medzi najrozšírenejšie vo svojom segmente a vo svojom produktovom portfóliu ich má aj Durex, azda najznámejší výrobca prezervatívov na svete.

Polyuretánové kondómy

Oproti bežným latexovým majú viacero výhod. Sú až o 70% tenšie ako klasické kondómy a predčia dokonca aj extra tenké latexové kondómy. Pri nosení kondómov z polyurétanu tak zažijete naozajstnú voľnosť, ktorej sa netreba báť, rovnako ako nepríjemného zápachu. V prípade polyuretánových kondómov však budete musieť trošku viac zainvestovať, ich výroba je totiž v porovnaní s latexovými prezervatívmi nákladnejšia.

Polyizorpénové kondómy

Oproti vyššie zmieneným produktom sú polyuretánové kondómy ešte viac elastickejšie a prispôsobivejšie a o čosi lacnejšie. Svojou hrúbkou sa však blížia ku klasickým latexovým kondómom. Špičkovým predstaviteľom tejto rady prezervatívov je Durex Real Feel. Výrobok v sebe kombinuje všetky spomínané pozitívne vlastnosti, ktoré tak môžete hravo preniesť do vášho milostného života. Vsaďte na overenú kvalitu, ktorá presvedčila už milióny spokojných užívateľov a užívateliek.

foto: ilustračné

Zdroj: pizzaseo.com
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM