Webnoviny - Svet

BHP získal moskovský hotel Kadashevskaya

WEBNOVINY.SK

Kadashevskaya hotel Foto: BHP BRATISLAVA 19. augusta (WBN/PR) – Spoločnosť Best Hotel Properties (BHP) a.s. získala do svojho portfólia ďalší z prémiových hotelov. Štvorhviezdičkový Kadashevskaya Hotel leží na brehu rieky Moskvy s priamym výhľadom na prezidentský palác Kremľa, len na desať minút chôdze od Červeného námestia a iba pár metrov od svetoznámej Treťjakovskej galérie.

„Kadashevskaya je štýlový hotel poskytujúci obchodným cestujúcim všetky moderné biznis služby, avšak ocenia ho aj všetci turisti túžiaci po príjemnom domácom prostredí v strede veľkomesta,“ hovorí generálny riaditeľ spoločnosti prevádzkujúcej hotel Kadashevskaya a člen predstavenstva BHP Rudolf Križan.

Kadashevskaya Hotel bol otvorený 1. októbra 2009. Má na troch poschodiach 26 izieb, 6 Deluxe izieb a tri apartmány. Izby ladené v príjemných zemitých farbách sú zariadené v švédskom štýle, samozrejmosťou je internetové pripojenie. Apartmány tvorí obývacia miestnosť a spálňa. Svojim hosťom ponúka okrem štandardných hotelových služieb aj fitness centrum a saunu. Mimoriadne vyhľadávanou je luxusná hotelová reštaurácia Mamma Giovanna, ktorá je zameraná na taliansku kuchyňu.

Spoločnosť Best Hotel Properties a.s. je jednou z najväčších hotelierskych spoločností svojho druhu v stredne a východnej Európe so základným imaním 350,25 miliónov eur. Vlastní 75 percent hotela Baltschug Kempinski v Moskve, 99 percent ďalšieho moskovského hotela Kadashevskaya, hotel Crowne Plaza v Bratislave a 50 percent reštaurácie Buddha – Bar v Prahe. Do konca tohto roku pribudne do portfólia luxusných štvor- a päťhviezdičkových hotelov aj Grand Hotel Kempinski High Tatras na Štrbskom Plese a Kempinski Hotel River Park v Bratislave. Akcie Best Hotel Properties, a.s. sú kótované na paralelnom trhu Burzy cenných papierov v Bratislave.

http://www.besthotelproperties.sk

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM