Krimi

Bitka na dennom poriadku: Muž týral svoju družku dlhých desať rokov, skončila v nemocnici

Obvinili ho po tom, čo ženu udieral do hlavy a trhal jej vlasy. Následne ju mal zhodiť na zem a postúpať jej po hlave.

Ilustračný obrázok k článku Bitka na dennom poriadku: Muž týral svoju družku dlhých desať rokov, skončila v nemocnici
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Obvineniu zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby čelí 43-ročný Igor O. z Bratislavy. Obvinený mal počas posledných desiatich rokov týrať svoju družku v jednom z rodinných domov na Vrútockej ulici v Bratislave. Stíhaný je väzobne, v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Bitky a týranie

Podľa doterajších informácií mal muž spôsobovať svojej družke psychické a fyzické utrpenie. „Išlo napríklad o vyvolávanie hádok, bitky po celom tele, kopanie do rôznych častí tela, slovné ponižovanie a zakázanie stretávania sa s ďalšími osobami,“ približuje polícia.

Skončila v nemocnici

K poslednému útoku došlo koncom minulého týždňa, keď ju pod vplyvom omamných a psychotropných látok opakovane udieral do hlavy a trhal jej vlasy. Následne ju mal zhodiť na zem a postúpať jej po hlave. Žene tým spôsobil viaceré zranenia, ktoré si vyžiadali jej hospitalizáciu v jednej z bratislavských nemocníc.

Polícia v tejto súvislosti odkazuje, aby ľudia v prípade týrania zo strany partnera či partnerky nemlčali a išli okamžite na políciu. „Ak máte vo svojom okolí ženu s podobným osudom, snažte sa ju povzbudiť a podporiť v oznámení takéhoto odporného trestného činu,“ vyzýva.

Krimi správy z Bratislavy

10 ROKOV TÝRAL SVOJU DRUŽKU NA TREST SI POČKÁ VO VÄZBE Vyšetrovateľ druhého bratislavského okresu vzniesol obvinenie...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, May 18, 2021
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM