Kristína Kožiaková Krimi

Bitka pri breznianskom disco klube: Všetko zachytila kamera, policajti hľadajú podozrivého! FOTO

Rozruch v blízkosti disco klubu na Nábreží dukelských hrdinov. Pozrite na záberoch z miesta, čo presne sa stalo. Policajti hľadajú jedného muža.

Ilustračný obrázok k článku Bitka pri breznianskom disco klube: Všetko zachytila kamera, policajti hľadajú podozrivého! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Brezne objasňuje priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, ktorý sa stal 13. 2. 2016 okolo 4.45 hodine v Brezne v blízkosti disco klubu na Nábreží dukelských hrdinov.

„Priestupku sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ, ktorýsi pod zámienkou vyskúšania obliekol bundu, ktorej majiteľom je 19-ročný muž. Keď si poškodený pýtal bundu naspäť, tak ho páchateľ bezdôvodne fyzicky napadol a následne ušiel,“ prezradila nám krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

Podľa jej slov mužovi spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie a škodu krádežou vo výške 40 eur. Ide o bundu bielej farby s kapucňou a červeným nápisom na hrudi.

„Po páchateľovi priestupku pátrame. Polícia má k dispozícii kamerové záznamy, na ktorých je podozrivý muž zachytený v spoločnosti ďalšieho muža,“ informuje ďalej hovorkyňa.

Podľa slov polície podozrivý, pravdepodobne sa volá Filip, je vo veku okolo 25 rokov, je vysoký približne 180 cm, má krátke tmavé vlasy. Pohyboval sa v spoločnosti rovnako starého muža, ktorý je nižšej postavy, má dlhšie vlasy, po bokoch vystrihané.

„Žiadame občanov, ak mužov na záberoch spoznali, aby akékoľvek informácie o ich totožnosti oznámili na telefónnom čísle 158,“ dodáva na záver Petrovičová.

Incident zachytila kamera: Pozrite FOTO podozrivého
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM