Ondrej Petričko Krimi

Bitka v osade: Chytili mladíka (22), ktorý palicou zaútočil na policajta!

V priebehu utorka vykonali michalovskí policajti pátraciu akciu po hľadaných osobách. Počas nej predviedli celkovo deväť osôb. Obvinili aj muža, ktorý mal podľa polície v miestnej osade napadnúť iného muža nožom a pri policajnom zásahu zaútočil aj na policajta.

Ilustračný obrázok k článku Bitka v osade: Chytili mladíka (22), ktorý palicou zaútočil na policajta!
Zdroj: Dnes24.sk

Počas spomínanej akcie bolo predvedených celkom 9 osôb, pričom polícia vypátrala dve hľadané osoby a predviedla 7 osôb podozrivých zo spáchania trestnej činnosti.

Obvinili muža z útoku na policajta

„Celkom polícia objasnila štyri trestné činy, z ktorých obvinila 4 osoby. Z útoku na verejného činiteľa obvinila 22-ročného Michalovčana, ktorý dňa 3.8.2013 na Mlynskej ulici v Michalovciach počas služobného zákroku bezdôvodne zaútočil na policajta drevenou palicou, pričom mu spôsobil povrchové poranenie hlavy,“ povedala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Hrozí mu až 8 rokov v base

Tohto muža polícia obvinila aj z trestného činu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu za skutok z toho istého dňa, kedy miestneho 27-ročného muža pichol nožom do ramena. „Obvinený Michalovčan bol umiestnený do cely policajného zaistenia, vyšetrovateľ zároveň spracuje podnet na jeho väzobné stíhanie. Za tieto skutky mu hrozí až osemročné väzenie,“ dodala.

Polícia ďalej obvinila tri osoby z trestného činu porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci, tieto osoby sú stíhané na slobode. „Pri policajnej akcii nedošlo k zraneniu predvádzaných osôb. Nevylučujeme, že ďalším dokumentovaním budú obvinené aj ďalšie osoby,“ uzavrela hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM